baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Контактні лінзи та нарощування вій

post

Письменники і поети не втомлюються захоплюватися красою і чарівною силою жіночого погляду. Не дивно, що багато жінок хочуть підкреслити очі і зробити їх більш виразними. Тому нарощені вії стають актуальними для багатьох красунь.

Коли основний акцент в макіяжі потрібно зробити на очі і вії, то окуляри, як засіб корекції, стають не актуальними. А при носінні контактних лінз виникає питання – чи можна поєднувати нарощування вій і контактну корекцію? Особливих протипоказань немає, але необхідно знати, що:

Нарощування вій необхідно робити якісними матеріалами і у професіоналів. Для збереження здоров'я очей, перш за все, необхідно робити нарощування в спеціалізованих салонах. Існує ризик, що, якщо майстер непрофесіонал або з маленьким досвідом, то він може пошкодити пацієнту повіку або рогівку ока. Звичайно, в такому випадку про носіння контактних лінз після процедури не може бути й мови. Лінза буде подразнювати пошкоджене око і доставляти дискомфорт.

Перед нарощуванням вій контактні лінзи необхідно зняти. При нарощуванні є ризик потрапляння спеціального розчину або клею в очі, а, отже, і на лінзу. Тому перед процедурою лінзи необхідно зняти. Якщо клей потрапив на лінзу, її необхідно викинути.

Нарощені вії можуть викликати синдром «сухого ока». Накладні вії, в більшості випадків, довші, ніж власні. При морганні вони створюють більш сильний потік повітря, який потрапляючи в очі, може підсушувати лінзи. У зимовий час до цього додається сухе повітря, яке виникає при використанні обігрівача і кондиціонера. Тому при нарощених віях ви можете відчувати сухість очей частіше, ніж без них.

Нарощені вії обтяжують повіку, що призводить до втоми очей. Після нарощування повіка піддається більшому навантаженню, і до вечора очі втомлюються сильніше. Тому, особливо після роботи за комп'ютером, ви можете відчувати велику втому, а очі можуть червоніти.

Контактні лінзи можуть зменшити термін використання нарощених вій. Коли ви надягаєте контактні лінзи, вони можуть зачепити вії, а це знизить термін їх служби. Також потрапляння очищуючого розчину або зволожуючих крапель на вії може впливати на дію клеючого розчину.

Якщо нарощені вії викликали алергію, то алергени можуть залишитися в лінзах. Існує ризик алергії очей на будь-який компонент при нарощуванні вій. Якщо алергія все ж з'явилася, то її алергени залишаться в лінзі. Якщо таку лінзу надіти після одужання, то це викличе алергію повторно. При алергії краще використовувати окуляри, або одноденні контактні лінзи.

Як то кажуть – «Попереджений — значить озброєний». Тому перед тим як носію контактних лінз зважитися на нарощування вій, краще знати всі нюанси. Нарощені вії, як і контактні лінзи, не несуть ніякої шкоди - головне дотримуватися всіх правил гігієни і довіряти свої очі професіоналам. Тому ми чекаємо вас в «Дом оптики». Ми працюємо тільки з професіоналами, як серед лікарів-офтальмологів, так і серед виробників контактних лінз. Гарну якість зору в контактних лінзах — гарантуємо!

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені