baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

15 жіночих сонцезахисних окулярів, які варто купити в 2019 році

post

2019 рік багатий на тренди.  Різноманітність форм, кольорів і розмірів, які можуть бути абсолютно протилежні одна одній.  Окуляри актуальні як максимально вузькі, так і такі, що приховують більшу частину обличчя.  Давайте розберемося, які 15 жіночих сонцезахисних окулярів варто купити в 2019 році:

Жіночі спортивні окуляри. Спортивні велосипедки, куртки і сонцезахисні окуляри - головні тренди 2019 року. Спортивні окуляри комбінують із сукнями, комбінезонами та навіть з брючними костюмами - не обмежуйте політ фантазії.

Вузькі жіночі окуляри. Міні-окуляри стали популярні ще в 2018 році і їх актуальність не згасає.  Такі окуляри виглядають стильно, але більше виконують декоративну роль, ніж головну - захист від сонця.

Жіночі круглі окуляри. Круглі окуляри були, є і будуть популярні. У тонкій металевій оправі або масивній пластиковій - «раунди» потрібні кожній модниці.

Сонцезахисні окуляри форми «котяче око». Відмінний варіант для створення ліфтинг ефекту. Такі окуляри візуально підтягують обличчя і підкреслюють вилиці.

Сонцезахисні окуляри форми «метелик». Ця форма, як і «котяче око» підійде тим, хто хоче трохи «підняти» лінію брів. Також нижня частина окуляра, так званого «крила метелика», приховає дрібні зморшки в області очей.

Жіночі окуляри каплевидної форми. Колись вважалося, що «краплі» тільки для чоловіків, але жінки довели, що це не так. Так що продовжуємо і в 2019 році носити одну з найпопулярніших форм окулярів.

Жіночі сонцезахисні окуляри oversize. Окуляри, які виглядають трохи більшими, ніж потрібно - тренд з 2018 року. Але, як і одяг в стилі oversize, ці окуляри також популярні в 2019 році.

Жіночі сонцезахисні окуляри у широкій оправі. Широка оправа з принтом, наприклад, тваринним, буде виглядати стильно і приверне увагу.

Сонцезахисні окуляри з дзеркальними лінзами. Цікаво виглядають і надають образу загадковості, тому що  повністю приховують очі.

Сонцезахисні окуляри з кольоровими лінзами. Колір лінз може бути будь-який: рожевий, жовтий, зелений, головне, приємний для ваших очей.

Окуляри кольорів сезону за версією інституту кольору Pantone. Головний колір 2019 року - «живий корал». Такого кольору можуть бути як оправа, так і лінзи сонцезахисних окулярів.

Безободкові сонцезахисні окуляри. Ніщо так не додає образу легкості, як оправа без обідка - невагома і непомітна на обличчі.

Сонцезахисні окуляри нестандартної форми. Форма оправи може бути будь-якою, наприклад, серцеподібною, або з безліччю граней і кутів.

Комбіновані сонцезахисні окуляри. Поєднання пластику та металу - виглядає цікаво і незвично.

Жіночі сонцезахисні окуляри в прозорій оправі. Оправа може бути повністю прозора або напівпрозора, обидва варіанти будуть виглядати актуально у 2019 році.

У салонах «Дом оптики» широкий асортимент сонцезахисних окулярів. Сподіваємося, з нашими порадами вам буде легко зробити вибір.  На всі колекції сонцезахисних окулярів знижка до 50%.  Приходьте!

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені