baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

BENETTON

post

Компанія United Colors of Benetton взяла свій початок у 1965 році. Першими товарами цієї фірми були яскраві светри з ангори та вовни, які в'язала вручну Джуліанна Бенеттон – головний дизайнер бренду. Benetton поєднує у собі італійську вишуканість та провокаційний характер.

На даний момент під ім'ям Benetton випускається безліч товарів - від одягу до аксесуарів та парфумерії. Головним принципом бренду є різноманітність кольорів та їх поєднань, які уособлюють собою свободу, молодість та безтурботність, що, в першу чергу, читаємо вже за назвою. Ця ідея також присутня і в колекціях сонцезахисних окулярів United Colors of Benetton, лінійка яких включають моделі як для дорослих, так і для дітей - Only for kids - віком 2 - 10 років. У них можна побачити суміш сучасних модних тенденцій та ретро-стилю. Кожна модель забезпечує повний захист від шкідливих ультрафіолетових випромінювань, передаючи при цьому також чітко і контрастно, що особливо потрібно дітям.

Окуляри Benetton не можна сплутати з іншими окулярами. Вони явно виділяються серед інших своїми цікавими формами та яскравими кольорами. Сонцезахисні окуляри від United Colors of Benetton виготовляються з тонкого металу або міцного і якісного пластику, які відрізняються тривалим терміном експлуатації. Вони легкі та зручні у використанні, і, що головне, абсолютно безпечні як для дорослих, так і для дітей.

Всі бажаючі купити окуляри Benetton, окрім форми та кольору оправи можуть також звернути увагу на різноманітність кольорів та форм лінз. Лінзи в окулярах Benetton можуть бути частково або повністю затемнені та мати круглу, овальну або прямокутну форму. Ще в колекціях є моделі «краплі» або «кішечки».

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені