baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Бренд Blumarine

post

Море – символ нескінченності і свободи. Ці широкі горизонти підкорили серця багатьох мандрівників, мрійників і навіть дизайнерів. Анна Молінарі – засновниця Blumarine, склала назву бренду з двох англійських слів blue і marine, що перекладається як блакитний і морської. Так вона проявила свою любов до моря.

 • Blumarine окуляри історія бренду

Анна Молінарі народилася в маленькому місті Карпі, розташованому в Італії. Швейна справа їй була знайома з дитинства, так як батьки управляли своєю фабрикою. Разом з чоловіком Джанпаоло Тарабіні Анна вирішила заснувати власний бренд одягу. Так у 1977 році на берегах Середземного моря з'явилася всесвітньо відома марка – Blumarine. Одяг, що випускається під цією назвою можна охарактеризувати як жіночний і романтичний. Анна Молінарі стрімко увірвалася в світ моди і стала відомою далеко за межами своєї країни. Вона нагороджувалася преміями як кращий дизайнер і є одним із значущих модельєрів Італії. На початку шляху Молінарі підтримав її друг Франко Москіно, завдяки якому в колекціях з'явилася крапля іронії і пустощів. У моделях Blumarine часто використовуються ніжні кольори: блакитний, рожевий, бежевий, але при цьому дизайнерка не боїться, наприклад, леопардового і блискіток. Мереживні і хутряні коміри, оборки і яскраві деталі – відмінні риси бренду.  Головний акцент в колекціях стоїть на жіночності. Анна Молінарі в своїх моделях любить підкреслювати фігуру, вигини на тілі і створювати правильний силует. Через це Blumarine навіть назвали одягом для Барбі.

У 90-і роки минулого століття бренд стрімко набрав обертів. До пари Молінарі і Тарабіні приєдналася їхня дочка Розелла, яка заснувала свою лінію одягу і назвала її на честь матері – Anna Molinari. Пізніше була створена друга лінія бренду Blumarine для юних дівчат – Blugirl.  До речі, молодіжна оптична колекція Blugirl також представлена ​​на ринку. Щоб зібрати всі три бренду під одним дахом, сім'я створила корпорацію Blufin. На сьогоднішній день під знаменитим ім'ям випускають одяг, сумки, парфумерію і сонцезахисні окуляри Blumarine.

 • Blumarine окуляри історія

Ідеальний образ, продуманий до деталей, не буде повним без важливого аксесуара – окулярів. Першою випускати Blumarine окуляри сонцезахисні стала італійська компанія De Rigo Vision. Вона входить в трійку найбільших оптичних виробників в світі. Сонцезахисні окуляри Блюмарін повністю відповідають духу бренду. У них можна бути будь-якою: ніжною, яскравою, зухвалою, і, звичайно, жіночною. Екстравагантні форми на рівні з класикою, різноманітні кольори, стильні деталі, вишуканий декор і квіткові принти прикрашають завушники. Також часто використовуються стрази Swarovski, щоб можна було блищати кожен день. Рамки оправ виконані з якісних і зносостійких матеріалів. Лінзи мають повний захист від ультрафіолету і додаткові захисні покриття від подряпин. Як і на інші брендові продукти, на сонцезахисні окуляри Блюмарін ціна вище середнього. Чудовий дизайн, увага до деталей, продумана і зручна посадка – не можуть бути загальнодоступними. Зважившись сонцезахисні окуляри Блюмарін купити, можна легко продемонструвати свій хороший смак, жіночність і навіть іронічність.

 Блюмарін окуляри історія яких почалася кілька десятків років тому не втрачають своєї популярності у всьому світі і сьогодні. Покрасуватися в цьому потрібному аксесуар люблять модники в різних країнах. Тому, якщо почитати на сонцезахисні окуляри Блюмарін відгуки в інтернеті, то можна переконається в тому, що це якісний продукт, улюблений тисячами людей. У кожній колекції є характер бренду, що додає ще більшої цінності. Віддавши перевагу цій марці, можна отримати стильний аксесуар на багато років.

 • Де купити сонцезахисні окуляри Blumarine

Окуляри від сонця Blumarine купити можна на нашому сайті або в салонах «Дім оптики». У нас представлена ​​тільки оригінальна і якісна продукція. Купити на dom-optiki.ua – це те ж саме, що купити Блюмарін окуляри офіційний сайт. Всі товари мають сертифікати якості і гарантію мінімум рік. У майстернях «Дім оптики» наші клієнти можуть зробити дрібний ремонт і виправити посадку окулярів на обличчі – безкоштовно. Сонцезахисні окуляри Blumarine купити Київ, Харків, Дніпро і Черкаси в салонах «Дім оптики». Всі місця розташування і телефони магазинів вказані в розділі «Адреси». Також діє доставка по всій Україні.

Окуляри сонцезахисні Блюмарін – це аксесуар для справжніх леді. Вони підійдуть як для заходу, так і для звичайного життя. У них важко залишитися непомітною. Жінка в Blumarine – це легка морська німфа, закохана в цей світ, вона прекрасна всередині і зовні, вона любить і балує себе. Якщо ці слова про вас, то швидше вибирайте і замовляйте окуляри від Blumarine на нашому сайті.

Завжди раді бачити вас в «Дім оптики»!

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені