baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Dolce&Gabbana

post

Dolce vita в перекладі з італійської - солодке життя, а в перекладі з мови фешн індустрії - носити Dolce&Gabbana. Творіння бренду можна порівняти з королівським оздобленням, таким же розкішним і унікальним. У них життя здасться яскравіше і солодше.

Доменіко Дольче і Стефано Габбана познайомилися в 1980 році. Через два роки вони створили творчий тандем і стали дизайнерами на фрілансі, при цьому розмірковуючи про власний бренд. У 1985 році Доменіко і Стефано взяли участь в показі дизайнерів - Milan Fashion Week, і цей рік вважається початком створення імперії Dolce&Gabbana. Перша колекція була випущена під назвою «Реальна жінка». Вона призначалася для сильних і впевнених жінок, які не мали модельної зовнішності. Це був успіх, про них заговорили. В подальшому були створені ще кілька демократичних ліній - Dolce&Gabbana Basic, D&G і D&G Junior. Знаменитий дует привніс в світ моди такі популярні тренди, як порвані джинси, чоловічий костюм на жіночому тілі, білизняний стиль і леопардові забарвлення на всіх, починаючи від одягу і закінчуючи аксесуарами. Саме аксесуарів дизайнери приділяють особливу увагу, в колекціях вони завжди помітні і самобутні.

Разом зі знаменитим партнером - концерном Luxottica, було запущено виробництво оптичної лінії. Окуляри Dolce Gabbana відображають любов дизайнерів до традицій Італії, стилю бароко і флористичним мотивами. Їх прикрашають зібрана вручну кольорова мозаїка, позолочені троянди, найтонше мереживо і незмінний логотип бренду. Окуляри Дольче Габанна звеличують ніжність і чуттєвість жінки, силу і впевненість чоловіка. Вони завжди виглядають стильно і благородно. Партнерство з Luxottica забезпечує сонячним очками dolce gabbana високу якість: лінзи повністю захищають від ультрафіолету, оправи виконані з сучасних, довговічних матеріалів.

Сонцезахисні окуляри Dolce Gabbana представлені в салонах «Дім оптики» і на нашому сайті. Вони порадують вас актуальними сезону формами, стильним поєднанням кольорів і, звичайно, високою якістю. Окуляри від відомого бренду додадуть в образ особливу родзинку, вони точно стануть вашим улюбленим аксесуаром. Мережа салонів «Дім оптики» розташована в Києві, Харкові, Дніпрі та Черкасах. У нас представлені тільки оригінальні бренди від офіційних представників в Україні. Вас порадують сезонні знижки, акції і дисконтні пропозиції. Чекаємо Вас!

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені