baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

EMILIA LINE BY ENNI MARCO

post

Emilia – одна із чудових капсульних колекцій відомого італійського бренду Enni Marco. Її повна назва – Emilia line by Enni Marco. І ця колекція очок виключно жіноча. Поряд з Enni Marco, вона також виробляється, слідуючи високим технологіям, використовуючи найкращі та якісні матеріали, пам'ятаючи про останні модні тенденції. Лінзи, що використовуються для колекції Emilia, мають 100% захист від ультрафіолету і дають комфортний зір. Ці лінзи мають кілька вагомих переваг особливо важливих для очей милих дам: перешкоджають зоровій втомі, максимально чітко і контрастно передають зображення, а головне – повністю передають колірну гаму навколишнього світу.

Що ж до дизайну самих окулярів, то можна сказати, що дизайнери максимально постаралися передати моделям цього «міні-бренду» всю вишуканість, легкість та романтичність Італії. Кожна модель окулярів Emilia виконана з особливою увагою до деталей. Головним символом сонцезахисних окулярів цієї марки є невеликі серця, якими можуть бути прикрашені окуляри та завушники. Майже на кожному завушнику є невелике металеве серце або каміння Swarovski.

Колірна гама та форми сонцезахисних окулярів Emilia – окрема тема. Вони виконані у різних кольорах. Ніжно-блакитні та насичено сині, персикові та темно-рожеві, фіолетові, зелені, бузкові та яскраво-червоні, марсала, вугільно-чорні та попелясто-сірі. І все це у поєднанні із золотими або срібними завушниками, обідками та декором. А відмінність форм у моделях Emilia просто вражає своєю різноманітністю: м'які кішечки, прямокутники, маленькі і більші метелики, яскраво виражені квадрати. Ці окуляри не схожі на жоден інший бренд, адже в них стільки ніжності та п'яного колориту Італії.

Сонцезахисні окуляри Emilia створені для романтичних та витончених дівчат та жінок, які бажають завжди бути не просто стильними та прекрасними, а й щоб притягувати погляди протилежної статі, залишаючись на висоті. Навіть незважаючи на те, що лінійка Emilia не настільки велика, будь-яка її модель неодмінно доповнить образ і стане улюбленим аксесуаром жіночого гардеробу. Адже вдягнути сонцезахисні окуляри Emilia line by Enni Marco - це ніби перенестися на узбережжя Середземного моря з келихом Шардоне, вдихнути чарівний аромат заходу сонця і розчинитися в ніжності та любові.

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені