baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

ENNI MARCO

post

Бренд Enni Marco має досить широке коло шанувальників по всьому світу. Він входить до числа найуспішніших марок оптичного світу. Популярність і любов до цього бренду розвивається насамперед завдяки тому, що він має свій власний штат дизайнерів, які невпинно працюють над створенням нових колекцій сонцезахисних окулярів.

Вперше, Enni Marco побачили світ наприкінці минулого століття і продовжують дивувати своїх любителів і донині. Батьківщиною цієї прекрасної марки, що подарувала світу не одну модель стильних та модних окулярів, є маленьке італійське містечко Беллуно. На сьогоднішній день це місто стало центром світової оптичної моди, оскільки на його території створюють свої шедеври не тільки Enni Marco, але й інші відомі бренди.

Сонцезахисні окуляри Enni Marco поєднують у собі традиції мальовничої Італії поряд із новими віяннями моди. Основними "музами" дизайнерів у нових колекціях стають різні міста Італії. Коли береш до рук кожну нову модель Enni Marco – ніби переносишся в те чи інше містечко, відчуваєш місцевий колорит, колірні гами, притаманні регіону. Колекції Enni Marco розділені не тільки на чоловічі та жіночі, але також вони різняться між собою та за видами, а точніше капсульним колекціям.

Найвідомішими з них є: Emilia, SFIZIO, Black Edition та Navy. Кожна із цих колекцій відрізняється від інших своїм унікальним характером. Так Navy – це колекція, створена спеціально для яхтсменів та любителів вести активний спосіб життя і не менш активно відпочивати, Black Edition – суто чоловіча колекція, що показує свою вдачу та силу, вона створена для сильних та авторитетних чоловіків. Колекції Emilia та SFIZIO, навпаки, жіночі капсульні колекції, просочені романтичністю та витонченістю Італії-жінки.

Сонцезахисні окуляри від Enni Marco – це поєднання модних тенденцій та оригінальних ідей. Для виробництва сонцезахисних окулярів використовуються тільки якісні матеріали: пластик найвищої якості від Mazzuchelli, лише сертифікована німецька фурнітура та каміння Swarovski. Також варто відзначити і якість сонцезахисних лінз, що використовуються в окулярах. Для своїх моделей Enni Marco використовують тільки найкращі лінзи від дочірнього підприємства Carl ZEISS – фірми Sola та італійського бренду Interact S.p.A, які на 100% захищають очі від сонячного світла та різних ультрафіолетових випромінювань.

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені