baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

PORSCHE

Німецька компанія Porsche випускає автомобілі класу "люкс" та позашляховики з 1931 року. Фердинанд Порше, дизайнер і спадкоємець знаменитого бренду, вирішив не обмежувати свою пристрасть до досконалості лише автомобілями та у 1972 році створив бренд Porsche Design. Це дизайн-бюро під знаменитим логотипом Porsche розпочало виробництво ексклюзивних речей: одягу, годинника, спортивних аксесуарів і звичайно ж окулярів.

Porsche Design – бренд, який знає, як здивувати. Він вносить інновації до будь-якої сфери, якою займається, тому вони не могли випустити просто окуляри. У 1978 році Porsche випустили перші у світі окуляри зі змінними лінзами. Це були окуляри краплеподібної форми, в яких лінза кріпилася поверх рамки, її тримали металеві защипи. У комплекті з окулярами йшли змінні лінзи різних кольорів. На честь свого 40-го дня народження, у 2018 році, Porsche Design випустили аналогічну модель із чотирма змінними лінзами. Було внесено лише одну зміну – матеріал окулярів став сучаснішим. Окуляри виготовили із чорного титану, а перенісся доповнене незвичайною конструкцією із золотого металу.

Коли вимовляють слово Porsche, стає зрозуміло, що мова піде про надійність і високу якість. Сонцезахисні окуляри PorscheDesign поєднують у собі вишукану класику та витончений спортивний стиль. У своїй якості марка не дає сумніватися навіть скрупульозному експерту. Оправи сонцезахисних окулярів виготовляють із титану або бета-титану. Титан вважається одним із найміцніших матеріалів для виготовлення окулярів. Особлива цінність його в тому, що титанові окуляри надзвичайно легкі, гіпоалергенні та стійкі до корозії. Бета-титан – це вдосконалений гнучкий титан. Його використання робить оправу тоншою, але не менш міцною. Бета-титан в середньому на 30% дорожчий за титан, але хіба це може зупинити любителів сонцезахисних окулярів PorscheDesign. Пластикові оправи виготовлені із високомолекулярного пластику. Це надає окулярам надзвичайну зносостійкість і окуляри відмінно витримують високу температуру, зберігаючи при цьому форму. Лінзи в сонцезахисних окулярах виготовляються з полікарбонату – пластику, який має надзвичайну міцність. На внутрішню поверхню сонцезахисних лінз, в більшості випадків, наносять покриття антивідблиску. Таке покриття робить лінзу більш прозорою та комфортною. Звичайно, бренд PorscheDesign не могли забути про автомобілістів. На сонцезахисних лінзах нанесена поляризація, яка робить водіння у сонячний день зручним та безпечним. Поляризаційна плівка прибирає відблиски з асфальту, передньої панелі автомобіля та дзеркал заднього виду.

Сонцезахисні окуляри Porsche Design підходять практично будь-якому типу обличчя, надають солідності образу та відбивають харизму свого власника. Один із клієнтів мережі "Дім оптики" сказав: "Porsche – це Porsche", не багатослівно, але як чітко відображає суть. Тому що цінителі бренду знають, що Porsche не допустить недосконалість свого продукту, будь то автомобіль чи окуляри.

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені