baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Виробник Ray-Ban

Легендарний бренд Ray-Ban бере свій початок наприкінці 20-х років минулого століття. Компанія Bausch&Lomb, яка на той момент не займалася масовим виробництвом окулярів, отримала замовлення від американських пілотів. Це стало переломним моментом в історії створення Ray-Ban. Американські льотчики отримали окуляри, що захищають від сонця та вітру, а світ отримав культові окуляри форми "авіатор". У 1937 році назва Anti-Glare, початковий варіант імені бренду, змінилося на Ray-Ban і окуляри поступили в масову продаж. Як тоді, так і зараз попит на цю марку надзвичайно великий. Ray-Ban знають і люблять у багатьох куточках світу.

У 2011 році компанію Ray-Ban купила LuxotticaGroup. Це італійська компанія, яка виробляє відомі марки окулярів: Prada, Dolce&Gabbana, Persol та інші.

У колекціях сонцезахисних окулярів Ray-Ban є чотири легенди:

Aviator

Якби існував рейтинг форм окулярів, то "авіатори" зайняли б перше місце. Класичне "авіатори" – це окуляри краплевидної форми в металевій оправі зі скляною лінзою. Такими їх вперше побачив світ у 1937 році, а з 1969 року, після того як Пітер Фонда вдягнув їх у фільмі "Безтурботний їздець", популярність цієї моделі не вщухає. За всю історію марки Ray-Ban "авіатори" доповнювалися і змінювалися. У моделі з"являлися шкіряні або пластикові елементи, але й сьогодні в колекції Ray-Вan можна зустріти ті самі сонцезахисні окуляри з американського 1937 року.

Wayfarer

Перші "вайфарери" були продані в 1952 році. Ця трапецієвидна модель стала класикою окулярної моди. Модель, яка була продана вперше, є в колекції Ray-Ban і зараз – 2140. Знаменитою цю модель зробив знову ж таки кінематограф. Неперевершена Одрі Хепберн була в "вайфарерах" у фільмі "Сніданок у Тіффані", що і зробило окуляри знаменитими.

Round

Джон Ленон, Оззі Осборн, Майлі Сайрус, сестри Олсен – всі вони люблять круглі Ray-Ban. Вперше round-и стали знаменитими в 80-х і не втратили популярності по сьогоднішній день. Ці окуляри не перестають доповнювати новими кольорами, декорувати шкірою або видозмінювати форму. На сьогодні найвідоміша модель round-ів 3447. Вона представлена у всіляко можливих кольорах лінз і оправ, а також з різноманітними дзеркальним покриттями.

Clubmaster

"Клабмастери" або як їх ще називають "brow-liners" – це модель з металевою оправою внизу і пластиковою дугою вгорі. Усилений верх окулярів створює враження подвійних брів. Класичну модель "бровлайнерів" – це 3016, вона має прямокутний металевий ободок внизу і пластиковий верх з металевими вставками по краях рамки.

Бренд Ray-Ban щороку вдосконалюється і реалізує нові ідеї. У 2018 році з"явилася Ray-Ban Studios – місце, де втілюються в життя найсміливіші ідеї, впроваджуються нові технології та самовиражаються яскраві особистості сучасності. Почала свою роботу студія з співробітництва з діджеями з Бронкса – Martinez Brothers. Брати внесли своє бачення в класичну модель "вайфарер", яка з"явиться в нових кольорах і з незвичайними принтами.

У салонах "Дом оптики" вас чекає широкий асортимент оригінальних сонцезахисних окулярів Ray-Ban. Ми знаємо, як розповісти оточуючим про свій внутрішній світ і яскраву індивідуальність за допомогою окулярів.

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені