baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Виробник SILHOUETTE

Окуляри мають бути невід'ємною частиною свого власника. З таким твердженням Аннелізе та Арнольд Шмід у 1964 році розпочали виробництво першої колекції сонцезахисних окулярів Silhouette. Заснувала компанія в Австрії в місті Лінц, де знаходиться і досі. Через два роки після випуску першої колекції, яка була виготовлена ​​вручну, Silhouette став популярним по всій Європі та Канаді. Ще через два роки колекція з успіхом продавалися в США та Південно-Східній Азії. Зараз Silhouette є популярним у всьому світі. Головною перевагою марення є - якість матеріалів та увага до деталей.

Основний матеріал для виробництва окулярів Silhouette – титан. Оправа та всі кріплення виготовлені з титану, це надає окулярам міцність та легкість. Цей матеріал вважається чистим, тобто. не викликає алергічних реакцій на шкірі. За рахунок своєї легкості, титанові окуляри не тиснуть і залишатимуть відбитки на шкірі. При виробництві оправ також використовують пластик SPX+, який, як і титан, легкий та міцний.

Сонцезахисна лінза в окулярах Silhouette крім 100% захисту від УФ-А, УФ-Б та УФ-С випромінювання, має низку покриттів. Покриття антивідблиску робить зображення, яке ми бачимо через лінзу, більш контрастним. За рахунок цього очі менше втомлюються, і ми можемо перебувати в окулярах більше часу. Гідрофобне покриття, яке також є на лінзах Silhouette, робить догляд за лінзами простішим. З таким покриттям лінза легко протирається і не потребує тривалого очищення, що продовжує термін служби окулярів.

Додатковою функцією на лінзах стане поляризація. Поляризаційна плівка прибирає відблиски від сонця з гладких поверхонь, таких як вода, панель управління автомобіля, мокрий асфальт. Поляризація на лінзах Silhouette позначена літерами POL.

Більшість сонцезахисних моделей Silhouette мають безободкове кріплення лінз. Тобто окуляри складаються з лінз, до яких кріпляться завушник та перенісся. Це кріплення, незважаючи на свою на перший погляд не практичність, є дуже довговічним. Завушники кріпляться до лінзи за рахунок заглушок, пластикових деталей, які не дають кріпленню роз'єднається. При цьому окуляри не розкручуються, як це могло бути при використанні гвинтів. Марка Silhouette не використовує гвинтове кріплення ні в сонцезахисних окулярах, ні в оправах, що полегшує експлуатацію окулярів.

Компанія Silhouette співпрацює із модними дизайнерами. Так у 2018 році компанія випустила колекцію з керівництва відомих дизайнерів із Берліна. Творчий дует Peret Schaad створив колекцію окулярів, яка відображає урбаністичний стиль, в якому сучасна людина прагне комфорту та практичності. У колекції The Icon використовує технологію "лінза в лінзі". Завдяки цій технології безободкові окуляри здаються у повному обідку, що змінює дизайн, але зберігає малу вагу.

Легкість та оптимальний дизайн компанії Silhouette полюбилися клієнтам «Будинок оптики». Кожен сезон у наших салонах на вас чекають новинки від цього інноваційного марення.

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені