baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Виробник TOM FORD

Перфекціонізм та сексуальність. Ці два слова найкраще описують суть бренду Том Форд. Дизайнер звеличує образ привабливої і спокусливої краси, а бажання досягти досконалості не дає розслабитися і зійти з вершин модної індустрії.

Томас Карлайл Форд є одним з найуспішніших і найшанованіших дизайнерів сучасності. По всьому світу розташовано більше 45 бутиків бренду, які є царством розкоші. У Нью-Йорку на Медісон-авеню гостей магазину зустрічає швейцар, а адміністратор проводжає до індивідуального салону. У ньому розташований стіл, прикрашений позолоченою крокодиловою шкірою, а на підлозі дорогі килими поруч із мармуровим каміном. Тут представлена вся продукція Tom Ford International: одяг, взуття, сумки та звичайно ж окуляри. Відчути себе розкішно можна не тільки в салоні на Медісон-авеню, а й просто одягнувши сонцезахисні окуляри від вишуканого бренду Том Форд у салоні "Будинок оптики".

Том Форд з особливим трепетом ставиться до аксесуарів свого марення, він знає, наскільки вони важливі для підтримки образу. На кожній парі сонцезахисних окулярів Том Форд завдано логотипу бренду – перевернутої "Т".

  • Дівчина в сонцезахисних окулярах від Том Форд - це розкута і чуттєва натура, її образ принадний, але перфекціонізм дизайнера не дає йому стати вульгарним. Окуляри можуть мати як витончені плавні лінії, так і грубі, сильні риси. Кожна жінка зможе показати свою енергетику за допомогою окулярів від Ford. Цьому бренду віддають перевагу: Ріанна, Гвен Стафані, Анджеліна Джолі, Дженніфер Еністон та багато інших.
  • Чоловік у сонцезахисних окулярах від Том Форд – це Джейм Бонд. Цей образ мужнього та стильного героя краще підходить під цей опис. І насправді Деніел Крейг у фільмі "Скайфолл" знаменитої "бондіани" був у сонцезахисних окулярах Том Форд. Весь образ агента 007 був продуманий дизайнером.

Багато моделей окулярів від Том Форд виконано у стилі "унісекс". Дизайнер любить і чоловічу і жіночу красу, і чудово поєднує її в колекціях. Окуляри зі знаменитим логотипом "Т" завжди виготовлені з якісних матеріалів. Для пластикових моделей використовують ацетат целюлози – це легкий та приємний для шкіри матеріал. Він не обмежує фантазії дизайнера у виборі кольорів та форм для сонцезахисних окулярів. Також ацетат целюлози може бути повторно перероблений, що дозволяє вважати його екологічним. У колекції окулярів Том Форд також використовуються цінні метали, такі як японський титан, який є гіпоалергенним, міцним та легким. Сонцезахисні лінзи повністю блокують ультрафіолет, а також мають фірмове гравіювання TomFord.

Все, чого торкається цей американський дизайнер, стає золотом – так жартують у модній індустрії. Ваш образ в окулярах від Том Форд точно буде "золотим" і мінімум на мільйон, але "Дім оптики" його доповнить за скромнішу ціну.

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені