baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Versace

post

Підкреслити в жінці природність, жіночність та сексуальність. Закликати її бути ніжною і розкішною. На все це здатні товари від знаменитого будинку моди Versace. Джанні Версаче з дитинства захоплювався шикарними жінками, які відвідували ательє його матері. Ще тоді, будучи маленьким хлопчиком, він вирішив стати великим кутюр'є, і досяг своєї мети. Бренд Versace відомий у всьому світі, а Джанні визнаний одним з найбільш креативних дизайнерів двадцятого століття.

У 1978 році Джанні Версаче разом зі старшим братом - Санто заснували марку Gianni Versace. Через два роки до них в команду приєдналася молодша сестра - Донателла. Санто займався фінансовою стороною, Донателла піаром і загальним іміджем бренду, Джанні працював над колекціями. Творіння Версаче завжди підкреслювали достоїнства фігури: приталені силуети, корсети і глибокі вирізи - завоювали серця цінителів високої моди. З його ім'ям стали асоціювати розкіш і жіночність, а марка Gianni Versace стала улюбленою в багатьох куточках планети. Кажуть, що великий дизайнер практично не працював з ескізами, а викладав тканину безпосередньо по тілу, так створюючи свої шедеври. Після смерті Джанні главою компанії стала Донателла, яка є їй донині. Бренд Versace випускає колекції одягу для дорослих і дітей, створює дивовижні ювелірні прикраси, шикарні аромати, всілякі аксесуари і навіть меблі.

З 2003 року італійський виробник Luxottica почав випускати окуляри Versace. Компанія підписала 10 річний контракт про співпрацю з брендом. Luxottica зайнялася виробництвом та реалізацією оправ і сонцезахисних окулярів Версаче, а також других ліній бренду – Versus та Versace Sport. Окуляри Версаче виробляють з якісних люксових матеріалів. Прикрашають оправу і завушники грецькі символи, розпис в стилі бароко, кристали Swarovski і незмінний логотип бренду - голова Горгони Медузи. За однією версією, Джанні Версаче вибрав саме цей міфічний символ, тому що він уособлював жіночу силу і красу. За іншою, Медуза стала логотипом тому, що кожен, хто її бачив, закохувався і не міг забути. Так і колекції окулярів Versace залишиться в пам'яті кожного, кому пощастило побачити цю красу або володіти нею.

Купити сонцезахисні окуляри Versace можна в салонах «Дом оптики», а також на нашому сайті. Неповторні колірні рішення, оригінальні форми і вишуканий стиль - з'єдналися в колекціях цього бренду. В окулярах від Versace легко володіти особливим магнетизмом, а своїм шармом підкорювати оточуючих. Запрошуємо в салони «Дом оптики» в Києві, Харкові, Дніпрі та Черкасах. Порадуйте себе якісними окулярами від всесвітньо відомого бренду - Versace.

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені