baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Апаратне лікування очей: що це?

post

Поліпшити зір - можливо.  Головне - вчасно почати лікування.  Апаратне лікування зору - це ефективний і безпечний метод, завдяки якому успішно борються з такими очними патологіями, як: короткозорість, далекозорість, астигматизм, косоокість, амбліопія або «синдром ледачого ока», надмірне стомлення очей та іншими.

Апаратне лікування очей підходить дітям, а також дорослим, які довго працюють за комп'ютером або з іншими гаджетами.  Однак, саме в дитячому віці є всі шанси вилікувати патологію, поліпшити зір або повністю позбутися окулярів.  Тому апаратне лікування особливо рекомендовано дітям.

Як проходить апаратне лікування зору:

Дитина з батьками приходить в салон «Дім оптики» на прийом до дитячого лікаря-офтальмолога.  Лікар проводить повне обстеження зору та індивідуально, виходячи з отриманих даних, призначає курс лікування.  Як правило, це 10 занять, в середньому по півтори години.  Все залежить від стану зору.

Лікування проходить в комфортній для дитини ігровій формі, що викликає тільки позитивні емоції.  Заняття проводять на сучасному офтальмологічному обладнанні, яке дає плановані, високі результати.  В середньому, дитина проходить 5-6 апаратів за курс.  Процес лікування контролює медсестра, яка постійно знаходиться в кабінеті.

Завдяки апаратному лікуванню зору налагоджується кровопостачання очей, тонус м'язів, а також поліпшується робота зорової системи.

Після кожного заняття дитина отримує домашні завдання.  Батьки повинні проконтролювати його виконання, тому що  від цього залежить швидкість і успіх лікування.

Після 10 заняття лікар-офтальмолог проводить повторну діагностику.  В ході якої визначає: стабілізувалася чи хвороба, чи потрібен повторний курс, необхідно носіння окулярів або контактних лінз.  Повторний курс може бути призначений як через три місяці, так і через півроку - рік.

Хотілося б підкреслити:

Апаратне лікування зору - це повністю безпечний і безболісний спосіб лікування, який не зашкодить і не погіршить стан очей.  Дитина знаходиться в розрядженній атмосфері, занурена в цікаву гру, яка транслюється на екран апарату.  Поки малюк спостерігає за тим, що відбувається на екрані, мозок координує роботу очей або виправляє нечіткість зображення.

Як пройти апаратне лікування зору:

Для проходження апаратного лікування очей в «Дім оптики» необхідно попередньо Записатися на прийом на dom-optiki.ua або по телефону (067) 977-60-59.

Вас чекає кваліфікована консультація дитячого лікаря-офтальмолога, сучасне офтальмологічне обладнання, індивідуальний підхід до кожного пацієнта і тепла атмосфера. Приходьте!

 

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені