baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Апаратне лікування зору на апараті Реамед А

post

Лікування очей апаратним методом набирає популярності завдяки тому, що це повністю безпечний і ефективний спосіб боротьби з патологіями зору.  Один із унікальних приладів для лікування очей - «Реамед А».

Показання для лікування очей на апараті «Реамед А»

Лікарі-офтальмологи призначають пройти лікування на «Реамед А» при: короткозорості, далекозорості, астигматизмі, косоокості, спазмі акомодації і амбліопії.  При амбліопії або так званому «ледачому оці», важливо пройти ефективне лікування, тому що  шанс «включити» очей в роботу є тільки в дитячому віці.  Тому заняття на «Реамед А» при амбліопії у дітей показані і дають високі результати вже після одного-двох курсів.

Як відбувається лікування очей на «Реамед А»

Після повного обстеження зору у лікаря-офтальмолога мережі «Дім оптики», пацієнт отримує індивідуальний курс лікування.  Для його проходження обладнані комфортні кабінети з високоточним обладнанням.  Прилад «Реамед А» є в Черкасах.

Лікування на «Реамед А» проходить за таким принципом:

До голови пацієнта кріпляться датчики, які будуть транслювати енцефалограму головного мозку на екран приладу.  На її результати впливає робота очей.  Пацієнт розташовується в зручному кріслі перед екраном комп'ютера, який транслює фільм або мультфільм.  Переглядається відео зберігається на екрані тільки тоді, коли око бачить «правильно».  При нечіткому зорі картинка зникає.  Таким чином, підсвідомо мозок розуміє, що, щоб дивитися відео довше, необхідно скоротити проміжки нечіткого зору.  «Реамед А» як би змушує і мозок, і очі працювати належним чином.

Результати після лікування на «Реамед А»:

Високі результати досягаються при лікуванні всіх рекомендованих захворювань.  Гострота зору може покращиться до 3-4 рядків при короткозорості або далекозорості.  При лікуванні косоокості на «Реамед А» кут косоокості зменшується або зникає зовсім.  А в деяких випадках при амбліопії діагноз може знятися зовсім.

Лікування на «Реамед А» повністю безпечно, а його ефективність не залежить від тривалості і ступеня захворювання.  Однак, необхідно розуміти, що ефект буде краще в комплексі з іншими видами апаратного лікування в мережі «Дім оптики».

Для проходження апаратного лікування в «Дім оптики» необхідно залишити заявку на прийом або по телефону (067) 977-60-59.

Кабінет апаратного лікування працює за адресою Черкаси, вул. Хрещатик, 200.

Чекаємо Вас!

 

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені