baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Baldinini

post

Baldinini - італійський бренд, відомий кожному, хто цікавиться світом високої моди.  Зародилася марка у 1910 році на північному сході Італії.  Це був сімейний бізнес з пошиття взуття, що розрісся в справжню імперію, якою як і раніше володіє одна сім'я.  МагазиниBaldininiрозташовані в 23 країнах світу.  Це монобрендові бутіки, в яких представлена ​​вся продукція марки.  Далекоглядний Джиммі Балдинини, що став главою компанії в 70-і роки, почав випускати під знаменитим брендом не тільки взуття, а й парфумерію, прикраси, сумки і, звичайно ж, окуляри.  Окуляри від сонця і оправи Baldinini зараз відомі в усьому світі, і користуються популярністю у цінителів оптики класу люкс.

Аксесуари Baldinini виготовляються тільки з високоякісних матеріалів, окуляри - не виняток.  Для виробництва пластикових оправ і рамок сонцезахисних окулярів найчастіше обирають ацетат целюлози.  Цей матеріал займає лідируюче місце в оптиці.  Найчастіше окуляри з нього виготовляють методом фрезерування, що дає можливість отримати різноманітність форм і кольорів.  А для виробництва напівпрозорих пластикових оправ використовують методу лиття.  Металеві оправи виготовляють з таких матеріалів, як монель і сплав титану.  Це дає можливість створити високоякісні, міцні та довговічні окуляри.  У сезоні 2018-2019 вийшла колекція BaldininiGold, металеві моделі якої були покриті 18 каратним золотом, відповідним 750 пробі.  Цікавим рішенням цієї колекції було і те, що носоупори були виконані з металу, а не з силікону як зазвичай.  Лінзи сонцезахисних окулярів мають 100% захист від ультрафіолету.  Для захисту від подряпин їх покривають спеціальним зміцнюючих покриттям, що полегшує догляд за окулярами і продовжує службу.  Для декорування завушників часто використовують шкіряні вставки, металеві ланцюжки, заклепки.  Такі елементи перегукуються з колекцією взуття та сумок, тому можна створити стильний образ за допомогою аксесуарів.

 «Італійці - творчий народ, з вродженим почуттям стилю.  Їх традиція - виробляти красиві речі »- так писав Джиммі Балдинини.  Дивлячись на сонцезахисні окуляри і оправи цього бренду, з його словами важко не погодиться.  Колекціям притаманний класичний і елегантний стиль.  Їх обирають люди, які цікавляться модою, які йдуть в ногу з часом.  Для шанувальників Baldinini важливий комфорт, якість, універсальність, і все це вони отримують у повному обсязі.

В Україні Baldinini також високо оцінили.  Бренд представлений у багатьох містах і користується популярністю у цінителів ексклюзивних і розкішних речей.  Приємно, що окуляри Baldinini в Харкові, Києві, Дніпрі та Черкасах можна придбати в салонах «Дім оптики».  Також повністю ознайомитися з колекціями, і замовити оправу або сонцезахисні окуляри Baldinini можна на нашому сайті.

Baldinini - це шикарні окуляри, що поєднують у собі італійський дизайн, вишуканість та найвищу якість.  Дизайнери марки продумують все до дрібниць, аби надати естетичне задоволення власникові їхнього продукту.  Якщо ви поки не шанувальник бренду, то приходьте в «Будинок оптики» і приміряйте Baldinini.  Адже, окуляри «Baldinini - мрії, які можна носити».

Чекаємо на вас у «Дім оптики»!

 

 

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені