baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Безпечна корекція за допомогою нічних лінз

post

Процедури по корекції зору в більшості своїй несуть певний ступінь ризику для пацієнта. Люди, які мають проблеми з оптичним сприйняттям, бажають якомога швидше повернути собі нормальний зір, проте небезпека і ризик хірургічного втручання змушують багатьох задуматися. Тому вчені прагнуть розробити ряд безпечних методів по корекції зору. Одним з позитивних результатів таких досліджень став метод лікування зору, при якому використовуються лінзи нічного носіння (ортокератологічні лінзи).

Ефект дії таких лінз досить простий, але від цього не менш дивовижний. Їх слід одягати тільки на час сну. Специфічна конструкція лінз дозволяє зробити 100% корекцію зору без додаткового втручання на термін від 24 годин. Принцип дії таких лінз полягає в наступному. Дві різні поверхні (внутрішня і зовнішня) по різному впливають на рогівку ока. Внутрішня поверхня робить активний вплив на профіль слізної плівки, що призводить до зміни заломлюючої сили рогівки ока рівно на ту величину, яка необхідна для нормального зору пацієнта.

Після того як нічні лінзи знімаються, ефект від їх впливу зберігається ще протягом як мінімум 24 годин.

Такий спосіб терапії рогівки ока є абсолютно безпечним і тому саме йому віддають перевагу пацієнти з проблемами зору по всьому світу. Рефракційна терапія або ортокератологічне лікування – не новий напрямок в офтальмології. Лінзи, які здатні тимчасово змінювати заломлюючу силу рогівки, вперше були використані більше 40 років тому. Але новий напрямок в ортокератології – нічна рефракційна терапія – виникла тільки лише в 2002 році з появою нічних лінз Paragon і їх аналога — ОК-лінз «DL-ESA».

Вартість нічних лінз
На нічні лінзи ціна встановлюється з урахуванням матеріалів, з яких виготовлені лінзи, і точністю їх виготовлення. На практиці вони здатні замінити лазерну корекцію зору. Ефект від обох методів лікування ідентичний. Єдиною відмінністю є недовговічність результату від використання нічних лінз, але щоденне повторення процедур дозволяє без проблем виробляти ефективну корекцію зору. В середньому такі лінзи служать до року, з огляду на це, можна прийти до висновку, що вартість такого лікування більш ніж допустима.

Нічні лінзи в «Дім оптики»
Придбати нічні лінзи, вартість яких буде максимально задовольняти вашим потребам, з недавнього часу можна в салоні «Дом оптики». Ціна нічних лінз вказана тут. Наші лікарі-офтальмологи пройшли спеціальну підготовку та навчання, мають відповідний сертифікат. За попереднім записом підібрати відповідні вам нічні лінзи можливо в салонах «Дом оптики» за адресами:

«Дім оптики» м. Черкаси, вул. Хрещатик, 200, тел.: (067) 473-91-89

Дізнайтеся більше про нічні лінзи тут, а також читайте корисну інформацію по темі в нашому блозі. Якщо у вас залишилися питання щодо ОК-терапії, ви можете зв'язатися з нами по одному із зазначених телефонів і задати їх лікарю-офтальмологу «Дом оптики». Або ж пропонуємо записатися на консультацію з ортокератологіїпрямо зараз, заповнивши он-лайн форму.

Не забувайте піклуватися про своє здоров'я.

 

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені