baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Bolon

post

У 2003 році світ познайомився з молодою зіркою світу оптики - брендом Bolon.  За роки свого існування компанія домоглася багато:

 • Уклала партнерство зі світовим гігантом у виробництві оптичних лінз - компанією Essilor

 • Зайняла перше місце за популярністю оптичного бренду в Китаї

 • Увійшла в четвірку найбільш продаваних окулярів на світовому ринку

 • Відкрила представництво в 60 країнах світу

 • Бренд Болон jбрали та стали його «обличчям» такі знаменитості: Софі Марсо (2015 рік), Енн Хетеуей (2016 рік), Хейлі Біббер (2018-2019 рік)

Сонцезахисні окуляри Bolon заслуговують на особливу увагу завдяки якості лінз.  Високотехнологічні і якісні лінзи від французької компанії Essilor наділені кращими характеристиками:

 • Захист очей від ультрафіолету.  Лінзи повністю блокують від UVA, UVB, UVС - випромінювань.

 • На лінзи нанесені спеціальні покриття - антиблікові та зміцнюючі.  Антибліковое покриття  робить зображення більш чітким, і знижує стомлюваність очей.  Зміцнююче - захищає їх від подряпин і продовжує термін служби окулярів.

 • Лінзи виготовляють з якісного пластику, що робить окуляри легкими і травмобезпечними.

 • Використовується поляризаційне HD покриття.  Окуляри з такими лінзами прибирають відблиски від сонця на гладких поверхнях, роблять зображення більш чітким, а кольори реалістичними.

 • Деякі моделі виготовляють з фотохромними лінзами або «хамелеонами».  Такі окуляри мають невелике затемнення, яке збільшується в міру зростання ультрафіолету.  Чим яскравіше сонце на вулиці, тим темніший колір лінз.

Оправи для сонцезахисних окулярів Bolon також виготовляють з матеріалів преміум класу.  Для виробництва металевих використовується ультратонка сталь і титан.  Для пластикових - японський ацетат.  Всі ці матеріали роблять окуляри міцними, ультралегкимита довговічними.  Для декору жіночих окулярівBolon нерідко використовують кристали Swarovski.

Завоювати серця споживачів бренду допомогли не тільки якісні матеріали, алеі стиль окулярів.  Кожен дизайн Bolon - це витвір мистецтва, продуманий до найдрібніших деталей.  Його створює молода команда, яка знає сучасні тенденції в моді.  У колекціях представлений як вінтажний та ретро стиль, так і сучасний oversize.  Повна різноманітність і задоволення будь-яких бажань.

Кожна людина унікальна, у кожного свій стиль.  Класичний, вишуканий, шик, модерн - хоч би яким був ваш, висловлюйте свою індивідуальність разом з окулярами Bolon!

Познайомитися з колекціями Bolon можна на нашому сайті або в салонах «Дом оптики».  Чекаємо на вас у Києві, Харкові, Дніпрі та Черкасах. Приходьте!

 

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені