baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Брендові медичні оправи

post

«Дом оптики» – це мережа мультибрендових магазинів, де представлені оправи і сонцезахисні окуляри, як високих брендів, так і демократичних марок. Всі колекції мають сертифікати і знаки якості, – що є невід'ємною складовою в продажах будь-якого чесного підприємця, яким є мережа «Дом  оптики». На всю продукцію протягом одного року надається гарантійний ремонт (заміна носоупорів, виправка посадки окулярів і т.д.), якщо буде потрібно.

При підборі оправи стає вибір – обрати брендову оправу або взяти щось простіше. У "Дом оптики" немає товару неналежної якості, але ціни відрізняються. Бренд оправи – одна зі складових при формуванні її вартості. Саме бренд може дати вам гарантію, що технологія виробництва на вищому рівні, адже деякі з цих технологій мають патенти. Чим вище бренд окулярів, тим більше ручної роботи задіяно в їх виготовленні, використовуються більш дорогі матеріали і фурнітура, більше стадій відбракування проходять окуляри, перш ніж потрапити на вітрину оптики. Цілком очевидно, що у брендових медичних оправ ціна не може бути низькою.

Бренди медичних окулярів діляться на:

  • Оптичні бренди – це бренди, які займаються тільки виробництвом оправ і сонцезахисних окулярів. Їх плюсом є те, що вони всі ресурси направляють в високу якість свого товару. Окуляри для них – головний продукт. Так, наприклад, німецька компанія Stepper приділяє величезну увагу вазі окулярів і їх анатомічної посадці, проводячи дослідження антропологічних даних населення, де продаються їх оправи. Тому оправи Stepper так полюбилися клієнтам «Дом оптики» – це ідеальні в посадці і довговічні окуляри з титану і гриламіду TX5.

  • Fashion-бренди – це бренди, які виробляють не тільки окуляри, а ще одяг, взуття, парфумерію та інше. Але це зовсім не означає, що якість окулярів таких брендів нижче. Уявіть, які високі вимоги висуне всесвітньо відомий бренд Baldinini, Kenzo або Karl Lagerfeld до виробника окулярів, щоб дати дозвіл використовувати своє ім'я. На те, щоб заслужити довіру людей до свого бренду, йдуть десятки років, тому так просто вони не дадуть дозвіл використовувати своє ім'я. Коли ви купуєте окуляри фешн бренду, ви платите не за ім'я, а за те, що бренд поставив на кін довіру своїх клієнтів і свій престиж. І повірте, просто так він це не зробить. Бренд висуває високі вимоги до виробника окулярів, а ви, в свою чергу, отримуєте високу якість продукту.

Як відрізнити брендові медичні оправи

При виготовленні брендових окулярів завжди використовуються довговічні і, часто, гіпоалергенні матеріали. Тому, якщо у вас чутлива шкіра, то варто звернути увагу на брендові моделі, особливо на титанові. Спосіб обробки в брендових оправах також відрізняється. Багато деталей оправ виготовляють вручну. Це не для того, щоб завищити ціну окуляр, а тому що це необхідно, щоб окуляри були ще більш міцними або був реалізований більш цікавий дизайн.

У салонах «Дом оптики» дуже широкий асортимент оправ. Всі окуляри — оригінал. Для нас, як бренду, який на оптичному ринку вже більше 16 років, важливо, щоб наш покупець довіряв нам. Ми цінуємо і поважаємо своїх клієнтів, тому чесність і відкритість для нас в пріоритеті.

Запрошуємо всіх в салони «Дом оптики» в Харкові, Києві, Дніпрі та Черкасах. Давайте дружити домами!

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені