baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Брендові жіночі сонцезахисні окуляри

post

Сонцезахисні окуляри - невід'ємна частина стильного образу будь-якої дівчини.  Жоден модний показ не обходиться без цього аксесуару.  У цьому році дизайнери вирішили трохи поекспериментувати і об'єднати фешен і спорт.  Тому, не дивно, що серед брендових сонцезахисних окулярів 2019 року стільки спортивних моделей.  Саме окуляри для велоспорту стали трендом цього сезону.

Говорячи про вело окуляри не можна не згадати про лідера серед аксесуарів для спорту - компанію Oakley.  Звичайно, бренд не виробляє свою продукцію заради моди, а виключно для занять спортом.  Сонцезахисні окуляри Oakley мають видатні характеристики лінз - технологію PRIZMSport, яка покращує видимість і підвищує контрастність.  Спортсмени з усього світу віддають перевагу цій марці.  Тепер будь-яка модниця може бути не тільки в тренді 2019 року, а й отримати якісні окуляри.  Oakley завжди створює яскраві моделі в різноманітних кольорах і оригінальних форм.

Та не спортом єдиним різноманітний оптичний гардероб жіночих брендових сонцезахисних окулярів.  Все також популярні вузькі моделі.  У 2019 трохи видозмінилася форма цих міні-окулярів.  Жіночні «кішечки» і акуратні трикутники можна побачити на обличчях популярних моделей.  Так, знамениту супермодель Джіджі Хадід папараці зняли в окулярах VogueVO 4138S 352/11, які безумовно їй до лиця.

У той час як сестра моделі - Белла Хадід з'явилася на премії Dior в ефектних DiorDiorrave 807512K.  Поєднувати такі вузькі окуляри можна як із суворим, діловим вбранням, так і з образом у спортивному стилі

Вже не один рік популярні круглі окуляри.  Цю форму можна зарахувати до базової.  Якщо додати до них яскраві акценти, у вигляді перлів або кристалів Swarovski, то вийде шикарний, ошатний образ.  Знаменита Хлоя Грейс Морец знає це напевно.  Актриса з'явилася на публіці в брендових сонцезахисних окулярах Fendi 0295 / SJ7D58EZ.  У таких приголомшливих «раундах» можна легко відчути себе голлівудською зіркою.

Брендові сонцезахисні окуляри вжепредставлені в мережі «Дом оптики» , зі знижкою.  Моделі зі знижками від 20% до 50% вже чекають своїх власниць в салонах в Києві, Харкові, Дніпрі та Черкасах.  Все окуляри 100% оригінал.  Мережа «Дом оптики» співпрацює тільки з офіційними представниками брендів в Україні.

Милі дами, запрошуємо вас у гості!  У нас широкий асортимент і різноманітні ціни.  Приходьте!

 «Домоптики» - давайте дружити домами!

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені