baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Що таке окуляри з прогресивними лінзами і як відбувається їх підбір

post

Окуляри з прогресивними лінзами – це величезне досягнення сучасної оптичної науки і справжній порятунок для тих, кому виписані різні рецепти на окуляри «для далі» і «для читання». Це, по суті, єдина можливість добре бачити на різні відстані з настанням «вікової далекозорості», використовуючи при цьому одну оправу з однією парою лінз.

Як працюють ці лінзи?
Кожен користувач окулярів старше 45 років рано чи пізно помічає, що в звичних окулярах для далі (або для постійного носіння) йому стає важко читати. Це говорить про те, що для близької відстані потрібен «плюсовий додаток» – тобто рецепт для цієї відстані змінився. Прогресивна лінза виготовляється таким чином, що її оптична сила змінюється по вертикалі – у верхній частині зберігається звичний рецепт для далі, а в нижній рефракція змінюється відповідно до вікової поправки для читання. При цьому будь-які розмежувальні лінії відсутні – «плюс» наростає плавно і поступово, що робить так само комфортним зір на середній відстані – при роботі за монітором комп'ютера або спілкуванні зі співрозмовником.

Етапи підбору
За 19 років роботи, «Дом оптики» став одним з лідерів ринку з підбору та виготовлення окулярів з прогресивними лінзами. Процес цей багатоетапний і суворо індивідуальний. Починається він з підбору правильної корекції для далі і для читання. При цьому враховується домінантне око, здатність до конвергенції (зведення зорових осей), стереоскопічний зір.

Потім приступають до вибору оправи, яка крім естетичних вимог повинна відповідати певним технічним параметрам. На етапі перевірки зору визначаються так само, який дизайн прогресивних лінз кращий – це залежить як від способу життя і потреб клієнта, так і від особливостей його зору. Комусь підійдуть лінзи стандартного дизайну, а комусь, в зв'язку зі складністю рецепта або особливими вимогами, знадобиться виготовити індивідуальні.

Наші продавці-консультанти готові надати повний ціновий огляд на оптичні лінзи різних виробників світових брендів Seiko, Rodenstock, Essillor, Optical Design і таким чином наочно продемонструвати кращі ціни від виробника Carl ZEISS в сегменті брендових оптичних лінз.

Окуляри з прогресивними лінзами виготовляються суворо по вимірах, які в «Дом оптики» виконуються на I-Terminal фірми Carl ZEISS. Для цього клієнта фотографують в обраній оправі з розмічальною рамкою, а отримані результати центрування і настановної висоти використовують при замовленні лінзи і подальшої її установці в оправу. Лінза виготовляється за заданими параметрами на заводі в Німеччині. «Збираються» окуляри за тими ж параметрами безпосередньо в майстерні салону.

При видачі окулярів з прогресивними лінзами оцінюється зручність посадки оправи, комфорт і якість зору на різні відстані, а також проводиться додатковий інструктаж з використання окулярів для якнайшвидшої до них адаптації.

Запишіться на прийом до лікаря-офтальмолога онлайнна нашому сайті або за телефоном (067) 977 60 59. Дізнайтеся, який дизайн прогресивних лінз підійде саме вам виходячи зі стилю життя, потреб, рецепта і дизайну обраної оправи. Чекаємо вас в салоні «Дом оптики».

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені