baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Навіть здорові люди повинні перевіряти зір!

post

Регулярна і ретельна діагностика очей — кращий спосіб їх захисту від хвороб. Своєчасне відвідування лікаря може виявити масу проблем на початкових стадіях, коли ще можна на них вплинути.

«У кожної другої людини, що переступила поріг п'ятдесятиріччя, виявляється початкова стадія катаракти. Проявлятися вона починає помутнінням кришталика — тобто з'являється відчуття «плівочки» перед очима, — попереджає головний лікар «Дім оптики» Юлия Ольштинська». «Дуже часто катаракта виникає через порушення обміну речовин або в результаті того, що кришталик ока уражається ультрафіолетом. Некорегувальні короткозорість, далекозорість, астигматизм загрожує судинними порушеннями, головними болями, нудотою, почервонінням очей, зниженням працездатності. Людина може відвідувати суміжних фахівців і навіть не підозрювати, що йому потрібні всього-на-всього правильно підібрані окуляри. Навіть здоровій людині необхідно регулярно відвідувати окуліста, оскільки проблему легше попередити, ніж потім вилікувати. Людям, у яких немає ніяких проблем із зором або відсутні спадкові фактори ризику, досить проходити обстеження очей кожні два роки. Якщо є проблеми із зором, відвідувати окуліста щорічно, — Юлія Валентинівна рекомендує. — А дітей необхідно обстежити не рідше одного разу на півроку».

«Завдяки обладнанню останнього покоління і сучасним методам, процедура обстеження очей в медичних установах зараз займає досить короткий час і проходить абсолютно безболісно» , — запевняє Юлія Ольштинська.

 

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

М'які контактні лінзи — сучасний і безпечний спосіб корекції. Вони зручні для активних людей, спортсменів, тих, хто змушений носити захисну маску або просто не хоче приховувати обличчя за оп...

Читати докладніше

Глаукома — це хронічне судинне захворювання. При ньому атрофуються зорові нерви. Вони з часом не відновляться. Хвороба протікає за високого внутрішньоочного тиску, але буває і за нормального. На...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені