baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Дитяча оптика

post

Діти до 12 років більшу частину інформації, а саме 80%, отримують за допомогою зору. Вважається, що нова інформація краще засвоюється за допомогою зорових відчуттів. Тому для розвитку і вдалого навчання дитини, важлива правильна і адекватна корекція. На жаль, за даними ВООЗ 75% дітей до 12 років не отримують повного і регулярного офтальмологічного обстеження.

Багато батьків стають перед вибором, – яку дитячу оптику вибрати для контролю зору дитини. Адже дитяча оптика і ціни на неї стають важливим питанням для кожного з батьків. У дитячій оптиці повинен бути повний спектр оптичних послуг, а саме:

  • дитячий лікар-офтальмолог, який перевірить зір. Лікар-офтальмолог повинен бути саме дитячий, тому що специфіка підбору у дорослих і дітей відрізняться;
  • консультант, який підбере оправу відповідно до рецепту;
  • майстер-оптик, який зробить посадку окулярів комфортною дитині.

Не забувайте, що, зв'язавшись з представниками «Дом оптики» будь-яким зручним вам способом, ви зможете отримати відповіді на питання, які вас цікавлять і зробити прекрасний подарунок вашій дитині - можливість бачити ясно і при цьому виглядати стильно за рахунок підібраної оправи!

Детальніше про вибір оправ для дитячих окулярів
Не менш важливим фактором, крім підбору рецепта, є вибір оправи, тому що вона найчастіше впливає на згоду дитини носити окуляри. Тому при виборі оптики також важливий її асортимент і якість продукції. Важливо щоб дитяча оправа або сонцезахисні окуляри були виготовлені з якісних матеріалів, а також були легкими і зручними. В оптичній індустрії є виробники, які займаються виробництвом саме дитячих окулярів, з урахуванням потреб дитини. Це такі виробники, як: BabyBoom, Ben.X, Swing. А улюблений клієнтами салонів «Дом оптики» бренд MarioRossi, випускає дитячу серію оправ, яка вже завоювала любов маленьких клієнтів. Асортимент дитячих окулярів в «Дом оптики» поповнюється щомісяця, тому кожен малюк вибере оправу на свій смак.

Коли батьки замовляють окуляри дитині, часто стикаються з вибором – які оптичні лінзи вибрати? Вартість лінз відрізняється в залежності від виробника і покриттів, які нанесені на лінзу. Вибір виробника лінз кожен робить сам, але головне, в дитячих окулярах, щоб лінза була пластикова. Такі лінзи є травмобезпечними і легкими – найважливіші фактори при виборі оптичних лінз для дітей.

У салонах «Дом оптики» ведуть прийом дитячі лікарі-офтальмологи з багаторічним досвідом роботи. Вони не тільки перевірять зір і випишуть рецепт, а відразу, на місці, порадять оправу або допоможуть з вибором. Консультанти в оптиках знають особливості підбору оправ для дітей, тому що дитячі окуляри, це не зменшена копія дорослих, а окуляри, які відрізняються функціоналом носоупоров, завушників і переніссям. Практично у всіх салонах «Дом оптики» є майстер-оптик, він не тільки відрегулює посадку окулярів на обличчі, а при необхідності виготовить або відремонтує окуляри в терміновому порядку.

У кожному салоні «Дом оптики» є дитячий куточок. Дитяча оптика є в містах: Київ, Харків, Дніпро та Черкасах. Для наших маленьких клієнтів у нас завжди знайдуться кольорові олівці та розмальовки, щоб не нудьгували поки батьки оформляють замовлення. «Дом оптики» знаходиться в Харкові, Києві, Черкасах та Дніпрі. Записатися на прийом до дитячого лікаря-офтальмолога можна відразу на сайті. Натискайте вкладку «Запис до лікаря» вгорі праворуч і заповнюйте анкету. Запрошуємо батьків і діток в гості. До зустрічі!

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені