baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Дитячий лікар-офтальмолог

post

У сучасному світі діти розвиваються досить швидко і споживають велику кількість інформації. Отримання нових знань, розвиток, розваги невід'ємно пов'язані з використанням гаджетів: смартфонів, комп'ютерів, планшетів. Всі вони негативно впливають на здоров'я очей дитини. Звичайно, час гри за комп'ютером має бути обмеженим. Зір вимагає постійного контролю.

У всіх містах, де розташовані салони «Дім оптики»: Харків, Київ, Дніпро і Черкаси, приймає дитячий лікар-офтальмолог. Перевіряти зір дитині повинен саме він, тому що специфіка обстеження у дорослих і дітей відрізняється. Кабінети офтальмолога в «Дым оптики» обладнані сучасними, високоточними приладами: афторефрактометром, щілинною лампою, автоматичним проектором знаків з тестами для дітей, пупілометром, діоптриметром. Для перевірки зору, малюка розташують в зручному автоматичному кріслі, з регульованим підйомом. Йому буде в ньому затишно, зручно і спокійно. Дитячі лікарі-офтальмологи салонів «Дом оптики» володіють багаторічним досвідом роботи з різними способами корекції зору: окуляри, м'які контактні лінзи, жорсткі контактні лінзи (Черкаси). Лікар, при необхідності, порадить оптимальний спосіб корекції і дасть рекомендації щодо збереження здоров'я дитячих очей.

Адреси салонів «Дім оптики» де приймає дитячий офтальмолог:

  • Харків, пр. Незалежності, 17
  • Дніпро, пр. Дмитра Яворницького, 46
  • Київ, вул. Велика Васильківська, 114
  • Черкаси, вул. Хрещатик, 200

Записатися на прийом краще попередньо, щоб не чекати з малюком поки звільниться лікар. Записатись можна натиснувши на кнопку нижче:

Дитячі очі вимагають особливої, ретельної уваги. Саме за допомогою зору дитина пізнає навколишній світ і отримує інформацію. Мережа «Дім оптики» вже 21 рік працює для поліпшення якості життя своїх клієнтів. Ми з особливим трепотом і увагою ставимося до обслуговування наших маленьких пацієнтів. В асортименті завжди дитячі сонцезахисні окуляри з максимальним захистом від ультрафіолету, а також якісні, стильні та зручні оправи.

Запрошуємо вас! Приходьте!

«Дім оптики» – давайте дружити будинками!

 

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені