baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

ДІМ ОПТИКИ - ПАРТНЕР ПРОЄКТУ КАРТКА ХАРКІВ'ЯНИНА

post

«ДІМ ОПТИКИ» - це мережа мультибрендових салонів оптики, де можна отримати комплекс послуг, пов'язаний з оптичною корекцією зору, а також придбати модні сонцезахисні окуляри. Щодня в кожному салоні з 10:00 до 19:00 на сучасному обладнанні ведуть прийом кваліфіковані дорослі та дитячі лікарі-офтальмологи.

У нас можна:

  • Пройти перевірку зору
  • Отримати рецепт на окуляри або контактні лінзи
  • Виготовити окуляри будь-якого рівня складності
  • Пройти курс апаратного лікування зору
  • Підібрати нічні лінзи
  • А також купити модні сонцезахисні окуляри

Ми працюємо з 2002 року і за цей час у нас накопичилося достатньо досвіду, щоб сформувати оптимальні пропозиції щодо діагностики, корекції та лікування зору для наших клієнтів. Ми співпрацюємо з найбільшими світовими компаніями в галузі оптичної корекції. Вся продукція – 100% оригінал. Дозвіл на надання медичних послуг лікарями «Дом оптики» підтверджено ліцензією МОЗ України.

Ми прагнемо того, щоб кожен харків'янин мав можливість пройти діагностику зору та носити якісні окуляри за рецептом. Тому приєдналися до проекту «Картка харків'янина».

«Картка харків’янина» – це унікальний соціальний проєкт, який не має аналогів в Україні. Картка дає можливість робити покупки та користуватися послугами партнерів проєкту за спеціальною ціною, відвідувати безкоштовно Харківський зоопарк, замінює собою E-ticket.

Усі власники карток отримають такі знижки:

-50% на діагностику зору (при записі онлайн, вкажіть у полі промо-код "Картка Харків'янина");

-10% на неакційні оправи;

-10% на неакційні сонцезахисні окуляри;

Докладніше ознайомитись із переліком знижок у «Дом оптики» можна на сайті «Картка Харків'янина» у розділі «Партнери» а також на сайті dom-optiki.ua у розділі «Постійні пропозиції». Подбайте про свій зір - запишіться онлайн до лікаря-офтальмолога, довіртесь професіоналам.

Запис до лікаря-офтальмолога

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені