baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Для яких професій підходять контактні лінзи?

post

Чіткий зір необхідно кожному, незалежно від професії або способу життя. Найпоширеніший спосіб поліпшити зір – окуляри. Але для багатьох він не підходить через їх фах. Важко уявити гімнаста, плавця або парашутиста в медичних окулярах. Контактні лінзи –  інша справа. Вони не спадуть з особи, не обмежують поле зору і дозволяють бачити з різних боків. Не менш важливо, що підходять контактні лінзи для всіх професій. Ті фахівці, які працюють в пиловому або екстремальному середовищі, можуть використовувати захисні окуляри або маску поверх лінз.

Контактні лінзи при заняттях спортом – відмінне рішення. Як вже сказано вище, у них ряд переваг перед окулярами: не спадають, не обмежують зір, можна використовувати шолом/маску. Також лінзи не запітніють при перепаді температур і не подряпаються. Всім спортсменам рекомендуємо! А тим, хто займається спортом час від часу, радимо звернути увагу на одноденні лінзи. За ними простіше догляд і тому кожна лінза запакована окремо, вона не зіпсується до наступного використання.

Багато професій не обходяться без гаджетів і девайсів. Контактні лінзи підходять для роботи за комп'ютером. Головне – попередити пересихання лінз перед монітором. Для цього потрібно вибрати лінзи з додатковим зволоженням або використовувати спеціальні краплі. Також існує очищаючі розчини, в які включені компоненти, зволожуючі лінзи і надають комфорт при носінні. Перед покупкою лінз порадьтеся з фахівцем «Дім оптики», щоб зробити правильний вибір.

Контактні лінзи стали невід'ємною складовою життя для багатьох. Вони підходять для будь-якої професії, полегшуючи життя тих, кому потрібна корекція зору. Контактні лінзи підійдуть молоді та людям старшого віку. Для фахівців віком за 40 років, підійдуть мультифокальні контактні лінзи. Вони коригують зір однаково чітко на довгу відстань та на близьку відстань, частково імітують роботу очей в молодому віці.

Підібрати лінзи краще разом з лікарем-офтальмологом, тому що вони відрізняються за терміном носіння і за матеріалами. Кращий варіант – це одноденні лінзи з силікон-гідрогелевих матеріалів. Одноденки особливо підходять для водних видів спорту і тим, хто не кожен день користується лінзами. Якщо ви ще не користувались контактними лінзами, запишіться на прийом до нашого лікаря-офтальмолога для участі в акції «Перша пара контактних лінз ACUVUE – безкоштовно».

Купити контактні лінзи можна відразу на сайті. «Дім оптики» займається тільки якісними лінзами з інноваційних матеріалів, які подарують комфорт вашим очам.

«Дім оптики» – давайте дружити будинками!

 

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені