baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Ennі Marco

post

Enni Marco - це оптичний бренд, який з дня заснування і донині дотримується своєї головної місії - показати споживачу істинно італійський стиль і високу якість продукту.  Його відмінною рисою є те, що, використовуючи тільки кращі матеріали для виробництва сонцезахисних окулярів і оправ, EnniMarco залишається демократичною маркою, доступною великій кількості покупців.

Перша оптична колекція улюбленого мільйонами бренду з'явилася в невеликому містечку Беллуно, в Італії.  Там, в Доломітових Альпах з кінця 20-го століття і по сьогодні успішно продовжує роботу дизайн-бюро EMstudio.  Тут втілюються в життя найсміливіші ідеї та створюються стильні дизайни.  Завдяки стрімкому зростанню популярності бренду, в 2013 році в Берліні з'явилося ще одне дизайн-бюро EnniMarco.  Все для того, щоб шанувальники марки щороку оперативно отримували нові колекції оправ і сонцезахисних окулярів.

Окуляри EnniMarco виготовляють тільки з високоякісних матеріалів і комплектуючих.  Один із знаменитих партнерів бренду, який всьому світу поставляє пластик преміум класу - італійська компанія Mazzuchelli.Многослойний, різношаровий пластик отримують шляхом пресування, що дає можливість створити цікаві забарвлення для колекцій.  Металеві оправи і рамки для сонцезахисних окулярів створюють з високо зарекомендованих, в оптиці, матеріалів: монель, титан, алюміній.  Важлива складова сонцезахисних окулярів - це лінзи, їм виробник приділяє особливу увагу.  Тому співпрацює з компанією Sola (дочірнє підприємство німецької марки ZEISS) і Intercast - італійський виробник оптичних лінз.  Завдяки цьому, всі сонцезахисні окуляри EnniMarco володіють 100% захистом від ультрафіолету і високою міцністю.  Вразливе місце багатьох окулярів  - кріплення заушника.  Саме флекс - пружина на завушник, якщо виготовлена ​​з крихкого матеріалу, відламується першою.  Тому EnniMarcoзамовляє ці інноваційні комплектуючі у німецької компанії OBE, що допомагає продовжити термін служби окулярів.

Одним з досягнень компанії є те, що в 2017 році EnniMarco була нагороджена на виставці Silmo в Парижі.  Цей приз EMstudio отримала за дизайн моделі EmiliabyEnniMarco.  Emilia - це колекція створена брендом спеціально для жінок, які цінують вишуканість, романтизм, жіночність і індивідуальність.  Переможця обирали шляхом онлайн-голосування, де кожен шанувальник оптики міг віддати свій голос за вподобану модель окулярів.  Дизайн оправи EnniMarco став беззаперечним лідером, що ще раз доводить професіоналізм компанії і знання бажань споживача.

Про сайт «Дім оптики» легко можна сказати, що це інтернет магазин EnniMarco.  Щороку у нас представлені колекції улюбленого бренду в повному обсязі.

Салони «Дім оптики» у Києві, Харкові, Дніпрі та Черкасах одними з перших в Україні отримують нові оправи і сонцезахисні окуляри EnniMarco.  Співробітники нашої компанії кожен сезон відвідують навчальні семінари від представників бренду, тому повністю розбираються в особливості кожної колекції.

Ознайомитися з новинками можна на нашому сайті, так званому, інтернет-магазині сонцезахисних окулярів і оправ EnniMarco.  Мережа «Дім оптики» більше 15 років працює з брендом, тому з упевненістю рекомендує його вам.  Ми знаємо, що якість і стиль EnniMarco припадуть вам до душі.

 

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені