baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Де купити сонцезахисні окуляри

post

Зима закінчилася і хочеться насолоджуватися кожним променем сонця.  Стає тепліше, і ми проводимо більше часу на вулиці.  При цьому не варто забувати про окуляри від сонця.  Навесні в оптики надходять нові колекції сонцезахисних окулярів, тому це найкращий час, щоб їх купити.

Де купити і як вибрати

До вибору місця покупки варто підходити відповідально.  Важливо, щоб сонцезахисні окуляри були якісними і виконували свою головну функцію - повністю захищали від сонця.  Саме 100% захист від ультрафіолету повинна стати головним критерієм при виборі окулярів.  Важливо розуміти, що колір лінз і інтенсивність їх забарвлення не є захистом від небезпечного випромінювання.  Від ультрафіолету захищає не тонування, а спеціальне покриття, або матеріал, з якого виготовляють лінзи.  Якими б темними не були окуляри, це не дає гарантії того, що вони не пропускають ультрафіолет.  Особливо важливо, щоб захист був саме на дуже темних лінзах.  Тому що в темних окулярах зіниця повністю розширена і якщо вони пропускають УФ, то в око надійде більше випромінювання, ніж через світлі лінзи.

На жаль, самостійно перевірити захисні властивості сонцезахисних окулярів - проблематично.  Для цього необхідний спеціальний прилад, який показує на скільки відсотків окуляри блокують ультрафіолет.  Не в кожній оптиці є такий прилад, а в аптеках або на лотках - тим паче!

Купуйте сонцезахисні окуляри тільки в перевірених місцях і у чесних виробників.  Якщо марки, які зарекомендували себе, як гаранти якості: Enni Marco, Mario Rossi, наприклад.  Коли ви купуєте сонцезахисні окуляри у сумлінних продавців, таких як «Дом оптики» ви можете бути впевнені в якості наданого товару.  На нашому сайті, який є також інтернет-магазином, можна замовити окуляри з доставкою по всій Україні.

Купити сонцезахисні окуляри в інтернет-магазині - не всім підходить.  Є ті, кому важливо окуляри приміряти, оцінити їх вагу і посадку на обличчі.  У такому випадком, чекаємо вас в салонах «Дом оптики», які розташовані в Києві, Харкові, Дніпрі та Черкасах.  Практично в кожному салоні є майстер-оптик.  Він зробить посадку сонцезахисних окулярів максимально комфортною і підходящою саме для вас.  Також в салонах працюють доброзичливі консультанти, які порадять потрібну модель, і пригостять ароматною кавою.  А для сім'ї або дружньої компанії діють акції на спільну покупку: 10% на першу пару сонцезахисних окулярів, 20% на другу та 50% на третю.

Запрошуємо у «Дом оптики»!  Давайте дружити домами!

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені