baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Де можна купити нічні лінзи?

post

ОК (ортокератологія) – терапія — це ефективний і безпечний метод корекції зору без вікових обмежень починаючи з 6-річного віку, що дозволяє добре бачити днем без застосування операційних методів, окулярів або контактних лінз денного носіння. Дослідження останніх років свідчать про те, що цей метод корекції дозволяє не тільки позбутися від окулярів або денних контактних лінз, але і гальмує прогресування короткозорості, усуває спазм акомодації, розвиває її резерви.

Інноваційні лінзи підійдуть дітям і дорослим з прогресуючою короткозорістю, а також тим, Для кого існують професійні обмеження щодо окулярів і лінз денного носіння – будівельникам, пожежникам, перукарям і т.д. – людям, які часто стикаються з умовами запиленості, задимлення, працюють з аерозолями. Для всіх, хто любить активний відпочинок, спорт, і втомився від окулярів і контактних лінз. Людям, яким протипоказана лазерна корекція зору.

Напевно ви вже чули про цей альтернативний спосіб корекції зору з різних джерел – ознайомилися з рядом корисних статей, відгуками лікарів-офтальмологів і знайомих, які вже успішно використовують нічні лінзи. Якщо ви готові спробувати ок-терапію для себе або своєї дитини, наступний цілком логічне питання – це «Де купити нічні лінзи?».

Купівля нічних лінз у Черкасах
Корекція зору за допомогою нічних контактних лінз – нова послуга від «Дім оптики». Підібрати і купити нічні ОК-лінзи нового покоління «DL-ESA», які відновлюють зір, поки ви спите, можна в кабінеті ортокератології в нашому салоні в Черкасах  можна в нашому салоні за адресою вул. Хрещатик, 200.

У салоні «Дім оптики» підбір нічних лінз нового покоління «DL-ESA» ведуть сертифіковані лікарі-офтальмологи. Прийом з підбору нічних лінз здійснюється тільки за попереднім записом. Для цього вам необхідно заповнити форму он-лайн запису на нашому сайті зателефонувати по одному з телефонів салону:

  • «Дім оптики» м. Черкаси, вул. Хрещатик, 200, тел.: (067) 473-91-89

Якщо раніше для корекції зору ви використовували м'які контактні лінзи, за 4 дні до первинного прийому нічних лінз вам варто припинити їх використання.

Первинний підбір ортокератологічних лінз коштує 750 гривень і включає в себе: визначення рефракції за допомогою комп'ютерного авторефкератометра, поглиблене дослідження рефракції, визначення сили і осі циліндра для сферо-циліндричної корекції, визначення гостроти зору, кератотопографічне дослідження (комп'ютерне сканування рогівки з метою визначення її оптичних параметрів), підбір параметрів ОК- лінзи, дослідження оптичних середовищ ока, оцінка положення і посадки ОК-лінзи, навчання маніпуляціям з ОК-лінзами і методикам догляду, виписка рецепта на окуляри. У вартість послуги входить первинний прийом з підбором нічних лінз і прийом на наступний ранок після першої ночі терапії. Залежно від рецепта лікар повідомить ціну нічних лінз і порекомендує відповідні для вас супутні товари по догляду за лінзами.

Детально про етапи підбору ОК-лінз ми писали раніше.

Також ви можете записатися і на попередню первинну консультацію лікаря з ортокератологічної терапії без підбору нічних лінз. Під час цього прийому лікар проведе первинну діагностику – перевірить гостроту зору, зробить авторефрактометрію і комп'ютерну кератотопографию, виявить абсолютні і відносні протипоказання, проведе роз'яснювальну бесіду і відповість на всі необхідні питання. Вартість такого прийому 750 гривень.

 

 

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені