baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Де можна купити окуляри з прогресивними лінзами?

post

Прогресивні лінзи – це спеціальні окулярні лінзи складного дизайну, які дозволяють заощадити на декількох окулярах і поєднують в собі корекцію для читання, для дальньої і середньої відстані. При цьому зовні на лінзі немає розмежувальної смуги (або «віконця» для читання), виглядають вони зазвичай, за рахунок плавної зміни оптичної сили зверху-вниз.

У сучасному світі все стрімко змінюється, відповідно зростають і змінюються наші зорові потреби. Використання цифрових пристроїв частіше відбувається на більш коротких відстанях, ніж читання книг та інших друкованих видань. Завдяки доступності прогресивних лінз з'явилася можливість відповідати умовам динамічного фокусування погляду – від близької відстані до дальньої і навпаки, протягом усього дня.

Прогресивні лінзи Carl ZEISS виготовляються за передовою технологією FreeForm, з мінімізацією всіх можливих спотворень. У дизайні лінзи так само враховується зміна міжцентрової відстані при погляді на далеку і дальню відстань.

Все більше і більше людей потребують індивідуального вирішення зорових проблем. Тому різні дизайни прогресивних лінз враховують особливості занять користувача окулярів, і його дій в повсякденному житті, для найкращого комфортного зору в будь-яких ситуаціях. Для водіїв виготовляють прогресиви з перевагою оптичної зони «для далі» і покриттям Drive Safe; для користувачів цифрових пристроїв – зони «для близі» і захисним покриттям Blue Protect.

Якість зору в прогресивних лінзах безпосередньо залежить від особливостей анатомії обличчя, тому сучасні індивідуальні прогресивні лінзи повністю адаптовані до фізіологічних параметрів і посадки оправи, для досягнення високих оптичних характеристик. Для більш точних вимірювань при цьому використовують I-Terminal фірми Carl ZEISS. У той же час, при стандартній посадці оправи і відсутності асиметрії і складності в рецепті, задовільний зір на різних відстанях забезпечують і лінзи економ – класу стандартного дизайну.

Прогресивні лінзи в Києві можна підібрати і замовити в салонах «Дом оптики» за однією з адрес: вул.Антоновича,123; вул. Саксаганського,70/16; вул. Богдана Хмельницького,10; вул.Берковецька,6Д, ТРЦ «LAVINA MALL»; пр. Правди, 47, ТРЦ «Retroville»; вул.Біломорська,1 ТЦ «Даринок» .

Прогресивні лінзи в Харкові можна підібрати і замовити в салонах «Дом оптики» за однією з адрес: вул. Університетська,31; пр. Незалежності,17; вул. Пушкінська,42; пр. Гагаріна,181 ТРЦ «SUN MALL»; вул. Полтавський Шлях 140-а.

Прогресивні лінзи в Черкасах підібрати і замовити в салоні «Дом оптики» за адресою вул. Хрещатик, 200.

Прогресивні лінзи в Дніпрі можна підібрати і замовити в салонах «Дом оптики» за однією з адрес: пр. Яворницького, 46; пр. Гагаріна, 82.

Запишіться на прийом до лікаря-офтальмолога для підбору прогресивних лінз прямо зараз на нашому сайті або за телефоном (067) 977 60 59. Дізнайтеся, який дизайн прогресивних лінз підійде саме вам.

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені