baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Де перевірити зір?

post

Кожен, хто починає відчувати проблеми з боку очей, стикається з питанням – де краще перевірити зір. У Харкові, Дніпрі, Черкасах та Києві є безліч спеціалізованих центрів, державних і приватних, великих і дрібних, де можна пройти необхідні обстеження і тести.

Де можна перевірити зір?
Для того щоб визначитися на першому етапі, що ж більш необхідно – лікування, або просто корекція зору окулярами або лінзами, – досить відвідати окуліста в поліклініці або лікаря в кабінеті оптичного салону.

У чому перевага оптичного салону в плані проходження тестів для зору?
По-перше, немає необхідності в попередньому записі і тривалому очікуванні прийому в черзі. По-друге, більш якісне сучасне оснащення обладнання дозволить зробити діагностику зору точною і безпроблемною. І по-третє, якщо вам дійсно потрібні окуляри, ви отримаєте весь спектр послуг під одним дахом і повністю вирішите ваші проблеми.

Кабінети лікаря в «Дім оптики» укомплектовані сучасним офтальмологічним діагностичним обладнанням. Тут використовується авторефрактокератометр Potec для «комп'ютерної діагностики» — об'єктивного визначення рефракції ока (короткозорість, далекозорість, астигматизм), - її виду і ступеня. Для визначення гостроти зору використовується електронний проектор знаків, в арсеналі якого крім стандартних оптотипів (букв, цифр) для дітей і дорослих є безліч спеціальних тестів для очей, використовуваних при підборі окуляр. Використання цих тестів дозволяє виключити занадто сильну корекцію, збалансувати навантаження на обидва ока, домогтися бінокулярного стереоскопічного зору, правильно скоригувати астигматизм і т. д. Крім того, при використанні електронного проектора, розміри екрану транслюються з поправкою на задану відстань, таким чином похибка при недотриманні певної відстані виключається. Також є повний діагностичний набір необхідних очкових лінз ( + ), ( - ), призми, циліндри – для остаточного підбору окуляр (так як роздруківка рефрактометра ні в якому разі ще не є рецептом) і проведення різних уточнюючих тестів. Для вимірювання міжзіничної відстані використовується пупіллометр, який дає точні дані окремо для кожного ока з урахуванням зміни відстані між зіницями при погляді на дальню та близьку відстань.

Таким чином, оскільки проходження всіх тестів і вимірювань з перевірки зору – робота досить копітка, найкраще робити її в спеціально відведених комфортних умовах «Дом оптики». Тому, якщо у вас виникне питання, Де перевірити зір в Харкові, Києві, Дніпрі або Черкасах, запрошуємо в салони нашої мережі.

Крім того, наші лікарі несуть відповідальність за свій рецепт, тобто за ваш кінцевий зоровий комфорт в готових окулярах. Підхід до замовлення окулярів індивідуальний, з урахуванням особливостей вашого рецепта досвідчені консультанти допоможуть вам вибрати оптимальну оправу. Вибір окулярної лінзи також бажано узгоджувати з лікарем. При складному рецепті, для правильного встановлення замованої лінзи використовується розмітка за допомогою IT-терміналу фірми Zeiss, який фотографує і розмічає розташування оправи на обличчі і лінз щодо зіниці в двох проекціях. Майстер встановлює лінзу в оправу з урахуванням даної розмітки, і весь можливий дискомфорт, пов'язаний зі звиканням до нових окулярів зводиться до мінімуму. Майстер також може підкоригувати посадку готових окуляр. Командна робота досвідчених професіоналів на всіх етапах – від перевірки зору до виготовлення окулярів – давно сформувався стиль роботи «Дом оптики».

Для постійних клієнтів передбачені програми лояльності.

 

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

М'які контактні лінзи — сучасний і безпечний спосіб корекції. Вони зручні для активних людей, спортсменів, тих, хто змушений носити захисну маску або просто не хоче приховувати обличчя за оп...

Читати докладніше

Глаукома — це хронічне судинне захворювання. При ньому атрофуються зорові нерви. Вони з часом не відновляться. Хвороба протікає за високого внутрішньоочного тиску, але буває і за нормального. На...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені