baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Де в Дніпрі найкраще купувати контактні лінзи?

post

Купувати контактні лінзи в Дніпрі, як і в будь-якому іншому місті, краще в спеціалізованих магазинах, які працюють з перевіреними постачальниками контактної корекції. На оптичному ринку є виробники, які десятки років є лідерами в цій галузі. Всесвітньо відома компанія Johnson&Johnson підкорила якістю своїх лінз очі не одного носія контактної корекції. Вони випускають лінзи з кращих матеріалів і з оптимальними термінами носіння. Так, контактні лінзи Acuvue, терміном носіння на один день або два тижні можна отримати на пробу абсолютно безкоштовно, взявши участь в акції – «Мої перші контактні лінзи Acuvue».

Для тих, хто хоче спробувати або купити лінзи в Дніпрі, необхідно відвідати салони «Дом оптики» за адресами:

  • пр. Дмитра Яворницького, 46
  • вул. Короленка, 2-К, ТРЦ "GRAND PLAZA" (1 поверх)

У кожному салоні з 10:00 приймає лікар-офтальмолог. У спеціально обладнаному кабінеті він перевірить зір і порадить оптимальні для вас і вашого способу життя контактні лінзи. Для людей, які чергують окуляри і лінзи краще вибрати одноденні лінзи. Якщо окуляри не ваш варіант, то відмінним рішенням стануть двотижневі або лінзи на місяць.

Вартість на контактні лінзи різниться в залежності від виробника і матеріалу. Ціна лінз в Дніпрі в салонах «Дом оптики» не відрізняється від рекомендованої постачальником. Також діють акції та програми лояльності. Про одну з них ми говорили раніше – «Мої перші контактні лінзи Acuvue». Записатися на прийом до лікаря-офтальмолога онлайн можна відразу на нашому сайті. Просто заповніть електронну форму в розділі «Запис до лікаря».

Купивши контактні лінзи в салоні «Дом оптики» в Дніпрі, ви отримаєте не тільки якісний товар, але і кваліфіковану консультацію. Лікар-офтальмолог відповість на всі питання, навчить правильно користуватися контактними лінзами і підбере необхідні супутні товари.

Контактні лінзи – це товар медичного призначення. Тому до вибору місця купівлі варто підходити з відповідальністю. Мережа «Дом оптики» надає свої послуги вже більше 19 років. Ми дбаємо про нашу репутацію, працюємо тільки з перевіреними постачальниками, а в штаті тримаємо справжніх професіоналів. Прийом ведуть також і дитячі лікарі-офтальмологи, які можуть, при необхідності, підібрати контактні лінзи малюкові.

«Дом оптики» - це мережа з 14 салонів, два з яких відчинили свої двері в Дніпрі. Запрошуємо вас в гості. Приходьте!

«Дом оптики» - давайте дружити домами!

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені