baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Італійський стиль від Divel ITALIA – новий погляд на оптику!

post

Близько 50% населення планети мають ті чи інші проблеми із зором. Окуляри – просте та зрозуміле рішення для недосконалостей зору або завершення іміджу. Лінзи для окулярів Divel ITALIA поєднують багаторічний досвід, високоякісні матеріали та останні наукові досягнення.

Divel ITALIA – виробник лінз із досвідом

"Made in Italia" – цей напис на упаковці лінз для окулярів не просто слова. Уньому сконцентровано все найкраще, що ви знаєте про продукцію південної Європи. 73 роки Divel ITALIA утримує за собою звання основного гравця на ринку офтальмологічних лінз для окулярів, сонцезахисних та тонованих лінз для оправ найвідоміших брендів. Все виробництво сконцентровано на території Італії: Болонья, Мілан, Катанія, Барі, Рим, Турін.

Лінзи від Divel ITALIA – оптичне рішення для найвибагливіших

Лінзи для окулярів Divel ITALIA представлені у кожному ціновому сегменті. Але ціна – не завжди визначальний чинник. Основне призначення оптичних лінз – комфорт.

При замовленні окулярів можна вибрати лінзи, які вже є на складі або виготовляються індивідуально в Мілані.

Найбільшою популярністю користуються:

  • сферичні 1,56 Silken;
  • асферичні 1,56 Chroma;
  • сферичні фотохромні 1,56;
  • асферичні 1,61;
  • сферичні фотохромні 1,61;
  • асферичні 1,67;
  • асферичні 1,74.

Щоб носіння окулярів не викликало дискомфорту за складних особливостей зору, замовляють прогресивні лінзи зі складу в Мілані. Вони виготовляються з урахуванням індивідуальних характеристик та латеральності. При створенні прогресивних лінз майстри досягають плавного переходу між різними зонами діоптрій та мінімальних ділянок аберацій.

Покриття лінз для окулярів Divel ITALIA

Основна перевага лінз для окулярів Divel ITALIA полягає у наявності великого асортименту покриттів. З їхньою допомогою можна домогтися необхідного рівня захисту не тільки для лінз, але і для очей.

1. HMC (Hard Multi Coated). Стандартне багатофункціональне покриття ледь помітним рефлексом зеленого кольору. Таке покриття забезпечує захист від пошкоджень, просвітлює та прибирає відблиски, відштовхує воду та пил. Воно використовується на лінзах Divel ITALIA: сферична фотохромна 1,56, сферична 1,61, Progressive Harmony.

2. Silken. Сатинове покриття з бірюзовим відблиском. Воно забезпечує захист від подряпин, забруднень та води. Крім того, ефективно прибирає відблиски та освітлює. Модифікація покриття - Silken White відрізняється відсутністю явного кольорового відблиску та помірним фізіологічним захистом. Це покриття використовується на більшості сферичних та асферичних лінз з різним індексом заломлення. Аналогів такої лінзи у такому ціновому сегменті просто немає. Унікальна можливість придбати її є у ​​мережі «Дом оптики».

3. Perfomance. Преміальне покриття з бірюзовим відблиском. Відрізняється подвоєним зміцнюючим ефектом та захистом від ультрафіолетових променів UV-400.

4. Chroma. Покриття із ледь помітним блакитним рефлексом. Гарантує захист від променів синього спектра.

Особливою популярністю користуються лінзи із захистом від синіх променів. Завдяки цьому працювати з гаджетами стає набагато простіше.

Існують і інші види покриттів, які можуть бути нанесені для втілення іміджевих рішень – тонуючі, дзеркальні з блискітками тощо. Вони можуть комбінуватися і одночасно використовуватися, щоб у результаті досягти бажаного результату.

Лінзи для окулярів Divel ITALIA – стильне вирішення питань зору. «Дом оптики» пропонує великий асортимент у наявності та на замовлення зі складів України та Італії. Дивіться на світ із задоволенням!

 

 

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені