baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Якісні окуляри від сонця в Дом оптики

post

Всі ми любимо сонце і із задоволенням проводимо свій вільний час, купаючись в його променях.  Але як часто ми з вами замислюємося над тим, яку загрозу воно несе за собою для людського організму?  У більшості випадків ми починаємо думати про це, тільки у разі, якщо вже дають про себе знати наслідки шкідливого впливу сонячного випромінювання.  Очі є одним з найбільш вразливих і чутливих до випромінювання органів людини, відповідно, вони потребують захисту.  Найпростіший і ефективний захист очей від УФ-випромінювання - це сонцезахисні окуляри.

Існує два типи негативного впливу ультрафіолетового випромінювання на очі людини, кожен з яких призводить до різних ушкоджень або патологій:

 • Інтенсивний вплив.  При відсутності захисту, інтенсивне опромінення може призвести до фотокератиту (різновид опіку рогівки) та іншим формам гострої патології ока, викликаної УФ-випромінюванням.

 • Пролонговане опромінення.  Постійний вплив УФ-випромінювання також негативно позначається на здоров'ї органів зору людини, приводячи до різного роду порушень, які являють собою безпосередню загрозу для очей.  До числа таких патологій можна віднести катаракту, птерігіум, вікову дегенерацію макули і т.д.

Щоб дізнатися, наскільки хороші окуляри від сонця, слід звернути увагу на відповідні позначення засоби індивідуального захисту, які розташовані на завушник вироби.  «CЄ» - відмітка на завушник окулярів, що говорить про відповідність виробу стандартам якості, прийнятим в Європі.  Інформація про ступінь захисту від ультрафіолету може бути вказана в паспорті, який йде в комплектації з окулярами.  На деяких сонцезахисних окулярах може бути вказана ступінь затемнення сонцезахисних лінз (від 0 до 4), яка свідчить про рекомендації по використанню очок.  Позначення P (Polarized) - свідчить про те, що окуляри мають поляризаційними властивостями, тобто  здатні захищати очі від горизонтальних сонячних променів (відблисків).  Знімна наклейка Polarized може бути розміщена на сонцезахисній лінзі.

Всі сонцезахисні окуляри в салонах «Дом оптики» надійно захищають очі від ультрафіолету.  Протягом багатьох років ми продаємо тільки оригінальні брендові сонцезахисні окуляри, якість яких відповідає всім вимогам Європейської Директиви (РЄ), необхідним стандартам, гарантовано постачальниками і виробниками.

Безумовно, принадність сонцезахисних окулярів в тому, що вони не тільки служать надійним захистом для очей людини, але і здатні стати одним з тих аксесуарів, які визначають індивідуальний стиль особистості.  Саме тому наші клієнти, які розуміють, наскільки важливо, щоб модель окулярів поєднувала у собі якість, надійність, функціональність, витонченість і стиль, вважають, що краще придбати брендові сонцезахисні окуляри.  Ознайомившись з нашим онлайн-каталогом, ви зможете без зусиль підібрати модель від одного з таких марок, як Baldinini, Karl Lagerfeld, Kenzo, Tom Ford, Calvin Klein, Jimmy Choo, Dior та інших.

Щоб отримати корисні рекомендації по вибору сонцезахисних окулярів для очей або відповіді на будь-які ваші питання, що стосуються товарів і послуг "Дом оптики", вам слід зв'язатися з нашими консультантами по одному з номерів телефонів, зазначених на сайті, або через онлайн-форму.  Також ви можете приміряти та купити сонцезахисні окуляри в наших салонах у Харкові, Києві, Дніпрі та Черкасах.

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені