baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Як підібрати окуляри для відпустки?

post

Довгоочікувана відпустка ось-ось настане, і щоб вона пройшла ідеально, до неї потрібно підготуватися.  Складаючи список необхідних речей, обов'язково включитидо нього: сонцезахисний крем, капелюх і, звичайно, сонцезахисні окуляри.  Не важливо, де пройдуть безробітні будні - біля води, у горах або на улюбленій дачі, потрібен якісний захист від ультрафіолету.

Як правило, під час відпустки ми більше часу знаходимося на відкритому повітрі, тому сонцезахисні окуляри повинні бути досить темними.  Міський варіант лінз - друга ступінь затемнення - може виявитися «слабким» для пляжу і тривалого перебування під сонцем.  Краще обрати окуляри з затемненням трійка.  Вона часто вказана на завушнику, або консультанти «Дом оптики» допоможуть визначити.  А для того, щоб не було дратівливих відблисків від води та інших гладких поверхонь, потрібні окуляри з поляризацією.  Це додаткова плівка на сонцезахисних лінзах, яка блокує поляризоване, відбите світло.

Ми не раз писали, що ступінь затемнення і 100% захист від ультрафіолету - не одне і теж.  Темні окуляри - не завжди блокують УФ промені.  Купуйте сонцезахисні окуляри в спеціалізованих місцях, де є сертифікати, а також можливість перевірити якість захисних лінз.  У багатьох салонах «Дом оптики» є прилади, які показують наявність захисту від ультрафіолету в окулярах.

Перевагою сонцезахисних окулярів для відпустки стане надійність оправи, щоб ніщо не зіпсувало відпочинок.  Існують довговічні матеріали, наприклад, титан і листова сталь.  Брендові жіночі та чоловічі окуляри від сонця Silhouette виготовлені зі сплаву титану.  А листову сталь використовує бренд Ic!Berlin.  Також об'єднує ці два бренди те, що вони не використовують гвинти в кріпленнях.  То ж гвинтик від окулярів у вас не загубиться в самий невідповідний момент.

Обираючи жіночі, чоловічі або дитячіокуляри від сонця, поцікавтеся чи є в комплекті футляр і серветка.  Ці, на перший погляд, не важливі атрибути дуже знадобляться у відпустці.  Вони забезпечать захист і чистоту окулярам.  Відразу придбайте спрей для очищення.  Він точно стане в нагоді.  Бризки хвиль, пісок, відбитки пальців - все це неминуче залишить слід на лінзах окулярів.  А коли під рукою немає серветки і спрею, то в хід йдуть краї футболок і сорочок, які тільки розітруть бруд і подряпають лінзи.  Всі сонцезахисні жіночі, чоловічі або дитячі окуляри в «Дом оптики» йдуть в комплекті з фірмовим футляром і серветкою.

У салонах «Дом оптики» широкий асортимент якісних сонцезахисних окулярів на будь-який смак.  У розпалі знижки до 50% на нову колекцію.  Чекаємо Вас у гості!

 «Домоптики» - давайте дружити домами!

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені