baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Як підібрати окуляри за формою обличчя

post

Для того щоб правильно підібрати окуляри за формою обличчя, необхідно точно визначити його контури.  Як правило, виділяють 6 типів облич: кругле, овальне, подовжене, сердцевидне та «діамант».  Деякі форми окулярів підходять тільки декільком типам, інші - всім одразу.  Радимо підійти до процедури підбору форми окулярів в залежності від типу обличчя досить відповідально.  Правильний вибір позбавить вас від подальших розчарувань.

Отже, овальному обличчю підходять всі форми, головне - підібрати їх за розміром.  На подовжених обличях будуть добре виглядати невеликі овальні окуляри.  Круглим особам потрібні окуляри з широкими завушниками, квадратної або прямокутної форми.  Особам квадратної форми найкраще підійдуть великі і закруглені окуляри з яскравою або темної оправою.  Для серцеподібних облич ідеальна форма «котяче око» і ретро, ​​що не робить важчою і не розширює верхню частину обличчя.  Окуляри прямокутної форми їм протипоказані.  Для витягнутих облич форми «діамант» підійдуть великі окуляри практично будь-якої форми оправи.  Не забувайте стежити за модними тенденціями, - це дозволить вам швидше орієнтуватися в нескінченній різноманітності форм модних оправ і сонцезахисних окулярів.

Після того, як ви визначилися з формою аксесуара, вам залишається тільки обрати колірну гамму і бренд.  У «Дом оптики» колекція сонцезахисних окулярів представлена ​​провідними будинками мод: Baldinini, CesarePacciotti, Borsalino, Dolce & Ganbbana, Versace, Moschino, EnniMarco, MarioRossi, а також іншими не менш відомими марками.  У кожної з них свій власний неповторний стиль.

 «Дом оптики» пропонує сонцезахисні окуляри, які стануть аксесуаром, який вдало підкреслить стиль свого власника.  Якщо у вас виникли питання щодо асортименту сонцезахисних окулярів та аксесуарів, ми пропонуємо зв'язатися з нашими фахівцями або відвідати салони «Дом оптики».

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

М'які контактні лінзи — сучасний і безпечний спосіб корекції. Вони зручні для активних людей, спортсменів, тих, хто змушений носити захисну маску або просто не хоче приховувати обличчя за оп...

Читати докладніше

Глаукома — це хронічне судинне захворювання. При ньому атрофуються зорові нерви. Вони з часом не відновляться. Хвороба протікає за високого внутрішньоочного тиску, але буває і за нормального. На...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені