baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Як підібрати окуляри під літній образ

post

Літо і сонцезахисні окуляри - нероздільні.  Вони доповнять і прикрасять будь-який образ.  «Літо - це маленьке життя», тому хочеться прожити його красиво і стильно в окулярах від «Дім оптики».  Протягом тижня ми змінюємо кілька образів: діловий - на роботі, романтичний - для походу у кіно, пляжний - на відпочинку біля води.  Пропонуємо продумати все до дрібниць і підібрати жіночі сонцезахисні окуляри під свій літній гардероб:

  • Діловий образ - це одяг спокійних тонів і, найчастіше, з однотонної тканини.  Такий стиль одягу доповнять класичне взуття та аксесуари.  Відмінно підійдуть сонцезахисні окуляри в пластиковій оправі базових квітів: чорний, сірий, коричневий.  Вони не будуть перетягувати увагу на себе і відмінно впишуться в життя ділової людини..

  • Романтичний образ - це летячі сукні, спідниці та комбінезони, найчастіше з квітковим або флористичним принтом.  Такий образ відмінно доповнять шовкові стрічки, банти і капелюшок з окулярами.  Сонцезахисні окуляри в напівпрозорій, легкій оправі додадуть образу загадковості і романтизму.  Колір оправи можна поєднувати з принтом на одязі або, наприклад, стрічкою у волоссі або на капелюшку.

  • Повсякденний / міський образ  - це зручні та практичні речі, в яких можна піти з друзями у кіно, і на прогулянку в парк.  Вони повинні бути комфортними і універсальними, як і окуляри.  До міського стилю підійдуть круглі сонцезахисні окуляри.  Їх відмінно можна поєднувати як з сукнею, так і з шортами або джинсами.

  • Спортивний образ - актуальний сьогодні не тільки для спортсменів, а й для усіх, хто стежить за трендами.  Спортивні Велосипедки і обтічні вузькі окуляри поповнили гардероб багатьох модників.  Вибираючи окуляри під спортивний образ не варто стримувати фантазію, можна міксувати яскраві кольори і незвичні форми.

  • Пляжний образ - найбажаніший влітку.  До пляжного сезону готуються весь рік, тому варто приділити цьому образу особливу увагу.  Головне в сонцезахисних окулярах для пляжу - це повний захист від ультрафіолету і висока ступінь затемнення.  Колір оправи також має значення.  Вигідно виглядають білі окуляри.  Поєднання білої оправи і темної лінзи виглядає стильно і яскраво.  У таких окулярах важко залишитися без захоплених поглядів на пляжі.

Модні жіночі сонцезахисні окуляри в «Дім оптики» вже зі знижкою до 50%.  Зараз саме час зробити якісну і вигідну покупку.  Вас чекають окуляри від демократичних марок і світових брендів, всіляких форм і кольорів.  Чекаємо вас в салонах «Дім оптики».  Приходьте!

 

 

 

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені