baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Як правильно підібрати контактні лінзи?

post

Які контактні лінзи вибрати? З цим питанням стикається кожна людина, яка вирішила їх придбати. Переваги лінзи очевидні в порівнянні з традиційними оправами, але для того, щоб їх відчути необхідно правильно їх підібрати. Для цієї процедури вам знадобиться приділити трохи свого часу. В іншому випадку ви можете відчувати дискомфорт під час носіння або взагалі перестати їх носити. Ми пропонуємо вам ознайомитися з критеріями підбору і відповімо на питання як правильно підібрати контактні лінзи.

Кожен клієнт повинен знати, що існує два типи контактної корекції: жорсткі і м'які лінзи. Останній варіант зустрічається частіше, ніж перший. У мережі салонів «Дім оптики» спеціалізуються на підборі м'яких контактних лінз.

Підбір контактних лінз полягає в дослідженні очей, а саме перевірці гостроти зору з корекцією і без, авторефрактокератометрія, біомікроскопія переднього відділу ока, визначення бінокулярності зору. Крім цього фахівці проводять дослідження роботи очних м'язів, сприйняття глибини зору та інших функцій. Тільки після цього вам скажуть які лінзи слід вибрати і купити вам. Перед покупкою, лікар-офтальмолог навчить вас правильно одягати, знімати, доглядати за лінзами. Роз'яснить, в яких випадках носіння лінз протипоказано і повідомить план спостереження за станом ваших очей. У мережі наших оптик є можливість спробувати безкоштовно першу пару лінз. Це дозволить остаточно визначитися і випробувати на собі переваги контактної корекції зору.

Протягом примірки необхідно дати трохи часу для того, щоб ваші очі звикли, і вже після цього можна вважати, що вибір контактних лінз завершено. Запам'ятайте, вам повинно бути, в першу чергу, зручно, при цьому лінзи для корекції зору повинні виконувати свою основну функцію. Контактні лінзи, підбір яких здійснюється тільки фахівцями, дозволять вам насолоджуватися фарбами життя і побачити світ з високою чіткістю. «Дом оптики» оснащений всією необхідною апаратурою для того, щоб ви могли перевірити свій зір і підібрати якісні контактні лінзи.

Які контактні лінзи вибрати в «Дім оптики»
Якщо ви вже зрозуміли, як вибрати контактні лінзи, то перед вам залишається останній етап – купити контактні лінзи в салоні оптики або зробити замовлення через сайт з доставкою по Харкову, Черкасам, Дніпру та Києву та насолоджуватися чітким зором або новим кольором очей. На ваш вибір багатий асортимент виробників і кольорів, а також засобів по догляду за лінзами. При бажанні, ви можете купити кольорові лінзи, а як підібрати їх знають наші фахівці. Звертайтеся до нас і ми Вам допоможемо. У каталозі «Дім оптики» представлені лінзи різних брендів за доступними цінами.

 

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені