baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Як перевірити зір

post

Перевірка зору. Проблеми із зором, як правило, виникають з віком, але в деяких випадках певні порушення можуть з'являтися в досить ранньому віці. Основними причинами порушення зору є хвороби очей. Крім того, на гостроту зору впливають такі фактори, як перенапруження в результаті активної розумової діяльності, робота перед монітором, а також неправильне харчування і шкідливі звички.

Для того щоб максимально відстрочити можливі порушення необхідно з особливою увагою підходити до питання здоров'я органів зору. Як мінімум слід робити гімнастику для очей і в разі втоми промивати їх настоєм ромашки або чаєм.

Найбільш важливим аспектом в питанні контролю здорового зору є профілактична перевірка. Існує безліч способів, як перевірити зір самостійно. Однак більшість з них дозволяють приблизно встановити рівень зниження гостроти зору. Найпоширенішими на сьогоднішній день способами перевірити зір в домашніх умовах є перевірка за допомогою спеціальних таблиць і онлайн-перевірок. Визначення зорових порушень в онлайн-режимі є досить зручним способом, проте варто зауважити, що така перевірка зору носить швидше ознайомчий і рекомендаційний характер, тому результати такого тестування не можна вважати остаточними. Онлайн-тест на гостроту зору слід пройти перед тим, як перевірити зір у фахівця, оскільки тільки кваліфікований фахівець зможе виявити проблеми ще на стадії їх появи, а не тоді, коли стали помітні порушення.

Перевірка зору в «Дом оптики»
Якщо ви шукайте спосіб, як перевірити зір в Харкові, Києві, Дніпрі або Черкасах, то ви можете скористатися послугами салонів «Дом оптики». Кожен салон оснащений сучасним офтальмологічним кабінетом. Високоякісне імпортне обладнання та професіоналізм співробітників дозволяють швидко і якісно перевірити зір.

Комплекс послуг, які надають фахівці «Дом оптики», включають:

  • Якісна перевірка гостроти зору.
  • Комп'ютерна діагностика.
  • За результатами обстеження лікарі «Дом оптики» виписують рецепти будь-якої складності.
  • Також фахівці надають консультації з питання підбору контактних лінз будь-якого типу, а також за правилами догляду за ними.

Крім того, діти до 18 років і студенти мають можливість пройти огляд у лікаря «Дом оптики» з 50% знижкою.

Тому перед тим, як перевірити зір в Харкові, Києві, Дніпрі або Черкасах, ми рекомендуємо вам ознайомитися з інформацією, яка може вас зацікавити, на сайті «Дом оптики». У розділі «Адреса салонів» ви можете дізнатися про місце розташування і режим роботи салонів, а також про години прийому лікаря.

У салонах «Дом оптики» ви завжди отримаєте цінні рекомендації з питань, що цікавлять вас, щодо зору, а також знайдете якісні товари для корекції зору та аксесуари до них за доступною ціною.

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

М'які контактні лінзи — сучасний і безпечний спосіб корекції. Вони зручні для активних людей, спортсменів, тих, хто змушений носити захисну маску або просто не хоче приховувати обличчя за оп...

Читати докладніше

Глаукома — це хронічне судинне захворювання. При ньому атрофуються зорові нерви. Вони з часом не відновляться. Хвороба протікає за високого внутрішньоочного тиску, але буває і за нормального. На...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені