baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Як вибрати брендові сонцезахисні окуляри

post

Купити брендові сонцезахисні окуляри - це подарувати собі не тільки якісний аксесуар, але і квиток у світ розкоші та моди.  Окуляри класу «люкс» перш за все дають емоції та можливість бути частиною світу високої моди.

Дизайнери іменитих брендів створюючи нову колекцію, вкладають в неї не тільки модні тенденції, але і позиціонування бренду - його відмінні риси.  Сонцезахисні окуляри стали невід'ємною складовою будь-якого модного показу.  Без них образ вважається незавершеним.

Особливості вибору брендових моделей

Брендові сонцезахисні окуляри завжди перетинаються із загальною колекцією бренду.  Наприклад, Baldinini - італійська компанія, яка відома на весь світ високою якістю взуття, використовує в декоруванні окулярів елементи шкіри такі ж, як і в колекції взуття.  Сонцезахисні окуляри разом із взуттям цієї марки відмінно завершать стильний образ.

Обираючи брендові сонцезахисні окуляри необхідно розставити пріоритети: якість і комфорт або незабутній і екстравагантний образ.  Модники знають, що стильно і красиво - не завжди зручно.  Нерідко фешн окуляри мають незвичайний декор, який може, наприклад, збільшувати вагу виробу.  Для постійного, тривалого носіння вони можуть не підійти, але при цьому створять стильний образ, який приверне увагу оточуючих.  Так, наприклад, Moschino в одній з колекцій прикрасили окуляри яскравими довгими сережками, які кріпилися на завушник.  Звичайно, для повсякденного носіння вони не всім би підійшли.  Хоча, провокаційний бренд Moschino - це не буденність, а яскрава індивідуальність.

Існують високотехнологічні бренди, які займаються тільки виробництвом окулярів.  При цьому колекції цих марок заслуговують на особливу увагу, тому що  вигідно відрізняються на тлі інших.  Сонцезахисні окуляри німецького бренду Mykita самі по собі твір мистецтва.  Вони виготовлені вручну із спеціального матеріалу - Mylon, який запатентований брендом.  Завдяки йому сонцезахисні окуляри мають не тільки зручну посадку, але і незвичайний дизайн, який втілює неприборканий політ фантазій дизайнерів бренду Mikita.

Звичайно, говорячи про брендові сонцезахисні окуляри, не можна не сказати про Карла Лагерфельда - законодавця моди.  Німецький модельєр творив для титанів світу моди: Chloе, Fendi, Chanel.  Його ім'я саме по собі бренд, а вироби - беззаперечний тренд.  Образ Карла Лагерфельда не роздільний з сонцезахисними окулярами, тому не дивно, що в 2008 році дизайнер випустив колекцію окулярів KarlLagerfeld.  Обираючи окуляри цього бренду, отримуєш не тільки високу якість і продуманий дизайн, а й можливість бути частиною високої моди.

Ціна на брендові сонцезахисні окуляри, звичайно, відрізняється.  Бренд впливає на вартість.  Але купивши цей важливий аксесуар, ви отримуєте не тільки якість, але і можливість стати частиною розкішного світу моди і «люксового» способу життя.  Безумовно, ви купуєте не тільки окуляри, але і емоції, які будете відчувати під час їх використання.

У мережі «Дом оптики» широкий асортимент брендових сонцезахисних окулярів.  Досвідчені продавці-консультанти допоможуть зробити правильний вибір, який буде враховувати всі бажання і очікування.  Салони «Дом оптики» знаходяться у Києві, Харкові, Дніпрі та Черкасах.  Приходьте!

 

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені