baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Як обрати омолоджуючі окуляри

post

Правильно підібрані окуляри стануть незамінним аксесуаром для дорослої жінки. Такі окуляри можуть приховати дрібні недоліки, скорегувати форму обличчя і навіть скинути пару десятків років.

При виборі окулярів варто звернути увагу на:

Форму оправи. Найчастіше, у дорослих жінок риси обличчя стають "загостреними": щоки впалі, виділяється підборіддя. В такому випадку, варто підібрати круглі або овальні форми оправ. Однак, пам'ятайте, великим, круглолицим жінкам краще утриматися від круглих окулярів. Краще звернути увагу на форму «котяче око». Вона також відмінно підійде тим, хто хоче «підняти» опущені куточки очей. Форма "котяче око» або «метелик» з піднятими куточками створить певний "ліфтинг" ефект.

Звичайно, щоб не підкреслювати свій вік, варто відмовитися від приспущених на кінчик носа, вузьких оправ. Замовте окуляри з офісними або прогресивними лінзами, щоб не дивитися вдалину поверх оправи.

Колір оправи. Безумовно, варто звертати увагу на свій кольоротип. Однак, варто бути акуратною з непрозорими світлими оправами. Вони можуть "злитися" з обличчям. Добре підійдуть кольори дорогоцінних каменів: бурштиновий, рубіновий, бірюзовий. Напівпрозорі оправи таких кольорів підійдуть тим, хто уникає занадто яскравих акцентів в образі.

Лінзи для окулярів. Практично всім, кому більше 40 років варто вибрати окуляри з офісними або прогресивними лінзами. Вони дозволяють чітко бачити на всі відстані, імітуючи роботу очей в молодому віці. Такі окуляри попереджають "падіння" зору і збільшення рецепту з часом.

Бонусом до дизайну лінз стане градієнтне фарбування (зверху темніше, а знизу світліше). Тоновані таким способом окуляри приховають дрібні зморшки, замаскують сліди втоми.

Милі жінки, будьте здорові, щасливі і красиві. Сподіваємося, поради від "Дом оптики" будуть вам корисні. Чекаємо в гості!

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені