baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Як обрати оправу для коригуючих окулярів?

post

Як обрати оправу? Якщо лікарі виявили у вас погіршення зору, то питання вибору оправи для коригуючих окулярів стане дуже важливим. Окуляри не втрачають своєї актуальності, незважаючи на популярність контактних лінз. Деякі вважають, що цей аксесуар надає серйозності і солідності в будь-якому віці. У сучасній оптиці вибір оправ настільки великий, що, підібравши відповідну оправу, можна домогтися будь-якого результату, — стати більш молодим, зухвалим, яскравим, модним. «Дім оптики» пропонує вам вибрати з великого асортименту якісних оправ найбільш підходящі моделі для себе. Каталог представлений різними варіантами з урахуванням переваг кожного клієнта.

Як підібрати підходящу оправу, яка підкреслить вашу природну красу, ви дізнаєтеся далі.

Умовно процес вибору окуляр можна розділити на два етапи, перший з яких — це консультація офтальмолога. Для цього вам не доведеться йти в поліклініку. Наші салони оснащені всім необхідним обладнанням для точної діагностики зору. Наявність сучасного обладнання та професіоналізм наших фахівців дозволяють підібрати окуляри, які повернуть вам 100% зір у повсякденному житті. У «Дім оптики» ви можете замовити медичні окуляри, які стануть для вас максимально комфортними.

На другому етапі після перевірки зору і підбору окулярних лінз відповідних діоптрій і їх додаткових властивостей, вам необхідно вибрати відповідну модель оправи для них. Тут вибір залежить від вашого смаку і особливостей тих лінз, які в цю оправу будуть вставлені. Ми пропонуємо широкий вибір різних оправ від відомих брендів до демократичних марок. Окуляри - це не тільки необхідний предмет для корекції зору, але і стильний аксесуар. Він може доповнити ваш образ або ж надати йому додатковий акцент. На ваш вибір різні форми, кольори і популярні моделі цього року.

Ще одне поширене питання — як підібрати оправу за формою обличчя. Кожен клієнт індивідуальний в цьому відношенні. Тому перед тим, як приступити до вибору, врахуйте форму вашого обличчя. Це дозволить вам істотно скоротити можливі варіанти. У нас ви знайдете квадратні, круглі, овальні та інші форми оправ, які підкреслять вашу природну привабливість. На цьому етапі, як, втім, і на всіх попередніх, важливу роль відіграє індивідуальна консультація консультанта-оптика. У «Дом оптики» працюють професійні консультанти, готові зорієнтувати у виборі оптимального варіанту оправи з урахуванням вашого рецепта, а також ваших уподобань і можливостей.

На нашому сайті ви можете побачити моделі оправ різних брендів, стилів і напрямків. Запрошуємо вас в салони «Дім оптики», де представлений повний асортимент оправ в широкому діапазоні цін!

Як обрати оправу для чоловічих окулярів в «Дім оптики»?
Підбір оправи для окулярів — це непростий процес, і він вимагає участі фахівців. Ми ж намагалися максимально його скоротити, надавши для ознайомлення каталог чоловічих оправ. У ньому ви можете ознайомитися з деякими моделями чоловічих оправ різних брендів, повний асортимент яких представлений в салонах мережі «Дім оптики».

 

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені