baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Які лінзи для окулярів вибрати при великих «плюсах» і «мінусах»?

post

Отримати окуляри виняткові по комфорту і естетично привабливі за зовнішнім виглядом – хоче кожен. Тим, у кого в рецепті вказано високе значення «+» або«-», це може здаватися нереальним. Особливо якщо до цього були окуляри, по краю або центу яких виступали краї лінз.

Тонкі, легкі і міцні лінзи в окулярах при великих «плюсах» або «мінусах» – це реально. Головне – вибрати лінзи з високим показником заломлення. Показник заломлення – це показник, який впливає на товщину лінз в окулярах. Стандартні лінзи мають показник 1.5, а високозаломлені 1.6, 1.67 або 1.74. Чим вище показник заломлення (від 1.6), тим лінзи для окулярів тонше.

Лінзи з високим показником заломлення мають незаперечні переваги, головне, щоб на них були якісні покриття, і вони були правильно встановлені. У салонах «Дім оптики» для їх встановлення використовують спеціальні центрувальні системи, або роблять розмітку на оправі. Працювати з високоіндексними лінзами повинні професіонали, тому що для очікуваного результату важливо вибрати потрібний показник заломлення (виходячи з рецепта) і грамотно підібрати оправу. Тому запрошуємо в салони «Дім оптики». Наші лікарі перевірять зір і підберуть рецепт на окуляри. Консультанти допоможуть з вибором підходящої оправи і лінз згідно за призначенням. Красиві і легкі окуляри — це реальність! Чекаємо вас!

 

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені