baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Які лінзи краще?

post

Дуже часто початківці носії контактних лінз запитують: «Які лінзи краще?». Питання дуже індивідуальний і кожен вирішує його для себе, виходячи з попереднього досвіду, стану здоров'я очей, роду діяльності, матеріальних можливостей.

Які лінзи краще вибрати, вирішувати будете ви.

Ми можемо розповісти про те, які лінзи для очей вважаються найбільш сучасними, безпечними для очей.

Найбільш гігієнічними і безпечними є одноденні лінзи. І тут особливо переконувати не треба, адже недарма весь світ переходить на одноразові шприци, серветки і т.д. Одноденні лінзи не вимагають догляду за собою, вранці одягнув – ввечері викинув. Ти можеш ними не користуватися якийсь час, не переживаючи про їх стерильность, вони, як маленькі «консерви», герметично упаковані і чекають своєї години. Ти не боїшся їх втратити, порвати, адже завтра тебе чекає свіжа пара, на якій немає ніяких відкладень і інфекцій.

Але і серед одноденок є своя ієрархія. «Королі» одноденних лінз – це силікон-гідрогелеві лінзи. У «Дім оптики» вони представлені лінзами 1-Day ACUVUE TruEye фірми Johnson&Johnson. Киснепроникність у цих лінз висока і за результатами клінічних обстежень, у пацієнтів, що носять ці контактні лінзи, стан очей найбільш здорове і може бути порівнянно з очима людей, які взагалі не носять м'які контактні лінзи. Гідрогелеві одноденні лінзи зберігають всі переваги одноденок, але навіть короткочасний сон в них вже не рекомендується, моргати потрібно трохи частіше так як кисень до рогівки подається зі сльозою при морганні, а не проникає через сам матеріал лінзи. Ці лінзи представлені у нас лінзами 1-Day ACUVUE Moist фірми Johnson&Johnson.

Наступні лінзи, двотижневі м'які контактні лінзи ACUVUE Oasys фірми Johnson&Johnson створюють максимальний комфорт і безпеку. Вони також відносяться до силікон-гідрогелевих лінз. Їх можна носити і в режимі пролонгованого або безперервного носіння. Ці лінзи мають високу киснепроникність, ультрафіолетовий захист. Вони досить тонкі і еластичні, легко одягаються і знімаються, комфортні і безпечні. Ризик ліпідних і білкових відкладень — трохи вище, ніж в одноденних лінзах, але на безпеці і зручності носіння це не позначається.

Лінзи з терміном носіння на 1 місяць також діляться на гідрогелеві і силікон-гідрогелеві. І, звичайно, силікон-гідрогелеві лінзи для очей краще, тому що ці лінзи знижують ризик гіпоксії рогівки а, отже, ускладнень під час їх використання.

Але скільки б ми не говорили про переваги або недоліки тієї чи іншої лінзи, все одно, кожна людина індивідуальна, і поки вона не спробує конкретну лінзу, не можна зі 100% гарантією сказати, що ця лінза ідеальна для неї. Які контактні лінзи краще вирішать ваші очі!

 

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені