baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Які лінзи краще носити: одноденні або двотижневі?

post

Обравши контактний спосіб корекції зору, багато хто задається питанням: «Що краще одноденні або двотижневі лінзи?». Щоб відповісти на це питання, необхідно зрозуміти, що є для вас пріоритетом у виборі:

  • Гігієнічність

З гігієнічної точки зору, чим менше термін носіння контактних лінз, тим краще. Це пов'язано з тим, що на лінзах накопичуються відкладення з очей, які розчин повністю не видаляє. Також лінзи здатні зберігати в собі бактерії, які можуть потрапити в них з води, наприклад, з річки. Тому, з точки зору гігієни для очей, одноденні краще, ніж двотижневі лінзи. Після носіння протягом дня, або після купання, одноденку необхідно просто викинути, а після надіти нову, чисту лінзу.

  • Ціна

У порівнянні з двотижневими лінзами, одноденні вищі за ціною. Також такі лінзи практично не продають поштучно, тому необхідно купувати упаковку з 30 або більше штук. Якщо очі різної діоптрійності, то дві упаковки. Однак, у випадках чергування контактної та окулярної корекції, одноденні лінзи купувати вигідніше. Кожна лінза упакована в окремий блістер з тривалим терміном придатності. Тому в закритому стані вони можуть зберігатися довго, і використовуватися від випадку до випадку. У той час як двотижневі після відкриття блістера, необхідно замінити через 14 днів, навіть якщо ви їх надягали декілька разів. Тому з точки зору економії за ціною, варто враховувати, чи будете ви носити лінзи постійно або чергувати з окулярами.

  • Простота використання

Вище ми вже писали, що лінзи накопичують в собі відкладення з очей, які необхідно видаляти. Для цього існують багатофункціональні розчини. Також, щоб лінза очистилася її разом з розчином необхідно помістити в спеціальний контейнер. Все це необхідно робити тільки з двотижневими лінзами. Одноденки після носіння просто викидають. Тому для тих, хто не любить возитися з розчинами і контейнерами, корекція одноденними лінзами буде простіше.

Контактні лінзи – це зручний і сучасний спосіб корекції зору. Вони дозволяють вести активний спосіб життя, не обмежують поле зору, захищають очі від впливу ультрафіолету. Багато клієнтів «Дім оптики» віддали перевагу цьому способу корекції, або чергують його з окулярами. Якщо ви не користувались одноденними або двотижневими лінзами, то приймайте участь в акції «Перша пара контактних лінз ACUVUE – безкоштовно». Записуйтеся прямо зараз на прийом до лікаря-офтальмолога на нашому сайті.

У салонах «Дім оптики» в Києві, Дніпрі, Харкові та Черкасах, а також на сайті можна придбати контактні лінзи. А якими, двотижневими або одноденними, віддати перевагу, вирішувати вам. Сподіваємося, наші поради допоможуть вам зробити правильний вибір.

До зустрічі в «Дім оптики»!

 

 

 

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені