baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Які прогресивні лінзи краще?

post

Перед замовленням прогресивних окулярів закономірно виникає питання, які ж прогресивні лінзи краще?

По-перше, варто розглянути різних виробників. На нашому ринку широко представлені німецькі, французькі, японські, корейські прогресивні лінзи різних дизайнів, від найпростіших стандартних до індивідуальних. Тут має значення і вартість лінз – марочні німецькі будуть істотно дорожче корейських, але і якість їх завдяки запатентованим сучасним технологіям дійсно набагато вище.

Німецькі прогресивні лінзи Carl ZEISS виготовляються з використанням технології Free Form, яка мінімізує «плаваючий ефект» і сприяє швидкому звиканню до нових окулярів. Крім цього, в лінзах ZEISS використовується безліч інноваційних технологій, що враховують особливості зорової поведінки клієнта, а також анатомічні аспекти його очей і обличчя, особливості обраної ним оправи. Все це дозволяє зробити окуляри максимально зручними і функціональними, як при використанні для далі (в тому числі водіння), так і для роботи на середніх і близьких відстанях.

Існують прогресивні лінзи м'якого і жорсткого дизайну, з широким і вузьким коридором прогресії. Правильно розібратися в тому, які ж саме лінзи краще підійдуть конкретній людині, допоможуть досвідчені лікарі-оптометристи і консультанти салонів «Дом оптики». Багато в чому це залежить від рецепта, від особливостей рефракції – однакова вона на обох очах, чи є астигматизм, який ступінь далекозорості або короткозорості, симетрична чи міжцентрова відстань, чи достатньо працює конвергенція. Так само враховуються зорові потреби, на яких дистанціях переважно йде зорове навантаження протягом дня. При тривалому частому використанні цифрових пристроїв краще замовити напівіндивідуальну лінзу ZEISS c технологією Digital Inside, що враховує роботу на близькій відстані, з функціональним покриттям Blue Protect. Це покриття доступне у всіх лінзах ZEISS, воно захищає очі від шкідливого впливу синього короткохвильового випромінювання.

Таким чином, з усіх прогресивних лінз кращою буде лінза, яка добре зарекомендувала себе з оптимальним поєднанням ціна/якість, підібрана з урахуванням індивідуальних особливостей рецепта на окуляри і зорових переваг кожного конкретного клієнта.

Дізнайтеся про те, які прогресивні лінзи підійдуть саме вам, в салонах «Дом оптики».

Запишіться онлайн на прийом до лікаря-офтальмолога для консультації.

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені