baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Комп'ютерний підбір окулярів

post

Позитивний ефект від носіння окулярів безпосередньо залежить від того наскільки якісно підібрані окуляри, як точно враховані рекомендації лікаря, антропометричні дані клієнта і безліч інших деталей.

Комп'ютерний підбір – один з найсучасніших способів вибору окуляр. Дана процедура являє собою ряд комп'ютерних тестів і досліджень, які проходить пацієнт з метою визначення рівня зору і винесення загальних рекомендацій щодо вибору типу оптичних лінз для окулярів.

Для різних цілей використовуються різні підходи. Наприклад, якщо підбираються окуляри для корекції зору, то в першу чергу модель повинна відповідати рекомендаціям лікаря, але при цьому враховувати побажання клієнта щодо дизайну. Якщо вибирається декоративна модель, то слід враховувати гармонійність поєднання оправи і форми обличчя людини, а також його стиль одягу. Здійснюючи, наприклад, підбір окулярів для читання, варто звернути увагу не стільки на дизайн, скільки на технічні показники моделі, що забезпечують комфорт і захист для власника того чи іншого зразка.

Кваліфіковані фахівці «Дом оптики» допоможуть вам підібрати модель окулярів з урахуванням ваших індивідуальних вимог і побажань.

Кваліфіковані фахівці салонів «Дом оптики» допоможуть вам здійснити правильний підбір окулярів, враховуючи як рекомендації лікаря, так і ваші особисті побажання щодо дизайну моделі.

У салонах, які розташовані в Харкові, Києві, Дніпрі та Черкасах, кожен відвідувач зможе не тільки ознайомитися з широким асортиментом товарів, але і скористатися можливістю пройти обстеження зору.

Переваги «Дом оптики»
Серед переваг «Дом оптики» слід виділити:

  • Широкий спектр консультаційних послуг, а також багатий асортимент засобів для корекції зору. Одними з основних напрямків, за якими працюють фахівці в «Дом оптики», є перевірка зору і підбір окулярів.
  • Всі товари, представлені в каталозі «Дом оптики» відповідають найвищим вимогам щодо якості. Оптичні лінзи, оправи, контактні лінзи та аксесуари з онлайн-каталогу товарів випускаються виробниками, які заслужили авторитет на світовому ринку оптичних товарів.
  • У салонах «Дом оптики», які розташовані в Харкові, Києві, Дніпрі та Черкасах, ви можете скористатися послугами кваліфікованих фахівців, які можуть не тільки надати корисні рекомендації, а й провести повноцінне обстеження якості зору, використовуючи сучасне обладнання. Підбір складних окулярів і моделей стандартного типу, контактних лінз, засобів для гігієнічного догляду за лінзами і т.п. – основні консультації, які надають співробітники «Дом оптики».
  • Демократична цінова політика компанії «Дом оптики» стосується не тільки товарів, але і послуг. Зокрема, підбір окулярів в оптиці здійснюється на особливих умовах для тих клієнтів, які здійснюють покупку товарів в наших салонах.
  • Сайт компанії дозволяє отримати всю необхідну інформацію про товари інтернет-магазину і послуги співробітників «Дом оптики» Крім того, ви можете в онлайн-режимі задати питання як консультанту магазину, так і лікарю.
  • Прості та зручні умови замовлення товарів через інтернет-магазин забезпечують максимальний комфорт для клієнтів компанії. Доставка замовлень здійснюється швидко і надійно в будь-який населений пункт України.

«Дом оптики» — все для якісного зору.

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

М'які контактні лінзи — сучасний і безпечний спосіб корекції. Вони зручні для активних людей, спортсменів, тих, хто змушений носити захисну маску або просто не хоче приховувати обличчя за оп...

Читати докладніше

Глаукома — це хронічне судинне захворювання. При ньому атрофуються зорові нерви. Вони з часом не відновляться. Хвороба протікає за високого внутрішньоочного тиску, але буває і за нормального. На...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені