baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Контактні лінзи для спортсменів

post

Чіткий зір для спортсмена – обов'язкова складова для досягнення бажаного результату. Професійний спортсмен або аматор – не важливо, під час занять нічого не повинно заважати, особливо спадаючі окуляри. Контактні лінзи – те, що потрібно. Які б не були відмінні окуляри, але для занять спортом контактні лінзи підходять більше. І ось чому:

  • Поле зору в лінзах не обмежене. Ви можете дивитися в будь-якому напрямку, в той час як в окулярах тільки в межах рамки.
  • Лінзи не їздять по переніссі, на відміну від окулярів.
  • Контактні лінзи не випадуть з очей під час активних рухів, в той час як окуляри можуть загубитися або зламатися.
  • Контактні лінзи не будуть пітніти, їх не можна забруднити або забризкати як окуляри.
  • Поверх лінз можна надіти захисні окуляри або маску – це дуже зручно!

Вибираємо контактні лінзи для спортсменів
Коли вам нічого не заважає, вам простіше досягти кращого результату.

Для тих, хто носить частіше окуляри, а лінзи надягає тільки для спорту, одноденні контактні лінзи – найкраще рішення. Кожна лінза запакована в окремий блістер і має довгий термін придатності в закритому стані. До них не потрібно розчин або контейнер.

При виборі контактних лінз для спорту необхідно враховувати їх матеріал. Контактні лінзи поділяються на гідрогелієві і силікон-гідрогелієві. У лінзах з гідрогелю можна перебувати не більше восьми годин. Краще зупинити вибір на силікон-гідрогелії. Такі лінзи відмінно пропускають кисень і менше пересихають протягом дня. Додатковим бонусом може стати захист від ультрафіолету. Адже іноді сонцезахисні окуляри не дають сильного прилягання до обличчя, і ультрафіолет може потрапляти в очі. Лінзи із захистом від УФ не тільки комфортні при носінні, вони піклуються про ваші очі. Наприклад, у компанії Johnson&Johnson в асортименті є одноденні лінзи з силікон-гідрогелю, в тому числі із захистом від ультрафіолету.

Якщо ви ще ніколи не використовували контактні лінзи як метод корекції зору для занять спортом або активного відпочинку, настав час спробувати. У мережі «Дом оптики» на постійній основі діє акція «Мої перші контактні лінзи ACUVUE». Взявши участь в ній, ви не тільки безкоштовно спробуєте кращі контактні лінзи, а й пройдете навчання у лікаря по правильному носінню і догляду за лінзами. Стати чемпіоном легше, якщо нічого не відволікає від досягнення результату, не сковує рухи, а якість зору абсолютно на іншому, кращому рівні і перевершує всі очікування.

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені