baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Контактні лінзи - коли окуляри не варіант

post

Ви носите окуляри. У вас поганий зір. Але, при цьому ви динамічні, ви любите свободу пересування, ви бігаєте на біговій доріжці, плаваєте в басейні або займаєтеся йогою.

Працюєте ви цілеспрямовано, в швидкому темпі, а на заняттях йогою зав'язуєте своє тіло в немислимі вузли. Намалювали собі картинку? А тепер уявіть як при всіх цих навантаженнях на вашому переніссі скачуть разом з вами ваші окуляри, злітаючи вгору, опускаючись вниз, зміщуючись в сторону. При цьому вони заливаються потім або водою з басейну. Погодьтеся, естетики, а головне, зручності і комфорту мало.

Можна піти іншим шляхом. Рішуче зняти окуляри і вступити в спортивні джунглі з вельми обмеженими зоровими можливостями... Теж не варіант, тому що:

  • травмонебезпечно
  • «розмитий» тренер робить «розмиті» вправи
  • повз вас може пройти ваша доля, тому що ви його або її не розглянули.

Вихід, звичайно, є. Ви одягаєте м'які контактні лінзи (бажано одноденні). Одягли, побачили, побігали, поплавали, зняли, викинули, забули. Ви забули про них до наступного заняття спортом, повернувшись до ваших звичних окулярів.

Отже, перераховуємо переваги «одноденок»:

  • безпечно
  • гігієнічно
  • комфортно
  • естетичний
  • економно за часом (за ними не потрібен догляд) і за коштами (спортзал не кожен день)

Наш девіз: СУЧАСНІЙ ДИНАМІЧНІЙ ЛЮДИНІ — СУЧАСНІ МЕТОДИ КОРЕКЦІЇ ЗОРУ!

 

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені