baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Сонцезахисні окуляри круглі

post

Так само як і в одязі, мода на сонцезахисні окуляри може змінюватися, але існує ряд форм, непідвладних часу.  Такими є класичні окуляри круглої форми, популярність яких не згасає з часів Джона Леннона.  Кажуть, що окуляри круглої форми мають «молодильний ефект».  Вони здатні згладити різкі риси обличчя, при цьому помітно освіжає образ.  Ідеально круглі окуляри з окуляром невеликого діаметра йдуть далеко не всім, тому при виборі круглих окулярів слід прислухатися до порад і рекомендацій консультантів-оптиків.  Серед безлічі модних новинок оправ і сонцезахисних окулярів цього сезону, вони допоможуть підібрати такі круглі окуляри, які дійсно прикрасять обличчя і додадуть закінчений вигляд вашому образу.

Перед оглядом новинок серед модних «кругляшків» давайте все ж поговоримо про витоки появи круглих очок і зупинимося на особистостях, завдяки яким ця форма набула такої популярності.

Оправу круглої форми можна назвати «мамою» серед численного сімейства оправ.  З неї і почалася історія сучасних окулярів.  Саме така форма дозволяла забезпечити максимально можливе поле зору.  Прототипом круглих окулярів був монокль, лінзи якого пізніше з'єдналися тонкої дугою на переніссі, а останнім штрихом стала поява дужок.  Так круглі окуляри стали вічною класикою.  Не ретро, ​​а саме класикою, яка регулярно повертається в моду з незмінним тріумфом.

Дуже великі круглі окуляри, що займають пів обличчя, були вельми популярні в 1960 роках.  В цей же час актуальна була і форма круглих очок поменше - так звані «тішейди» - маленькі круглі лінзи в тонкій дротяної оправі.  Такі окуляри продавали відразу в комплекті з різнокольоровими скельцями, а оправи з пластика нагадували ріг або панцир черепахи самих різних кольорів.

Окуляри круглої форми зібрали чимало знаменитих шанувальників.  Перш за все, говорячи про круглі сонцезахисні окуляри, в голові відразу спливають такі відомі особистості як Оззі Осборн, Елтон Джон, Бріжит Бордо, звичайно, Джон Леннон і багато інших.  Новий виток популярності круглі окуляри отримали з появою фільму про Гаррі Поттера.  Окуляри круглої форми полюбляв і гуру сучасності - легендарний Стів Джобс.

На сьогоднішній день стиль «круглих окулярів» переживає чергове відродження.  Серед фотографій світської хроніки можна зустріти безліч fashion-ікон в сонцезахисних окулярах круглої форми - Мадонна, Леді Гага, Вікторія Бекхем, сестри Олсен.  Відомі будинки мод приділяють круглим сонцезахисним аксесуарам особливу увагу, декоруючи їх перлами, стразами, текстилем, додатковими металевими рамками і іншими декоративними елементами.  Жоден модний показ не обходиться без цього стильного круглого сонцезахисного аксесуара.  Найпопулярнішими іменами в світі круглих окулярів є будинки Gucci і Armani.

Що ж стосується асортименту круглих окулярів в салонах «Дом оптики», рекомендуємо звернути свою увагу на стильні круглі сонцезахисні окуляри Ray-Ban: модель 3447-167 / 68 в металевій оправі і 3517-001 / 30 з доповненням з текстилю навколо окуляра.  Для тих, хто віддає перевагу легким пластикові оправи, рекомендуємо звернути увагу на круглі сонцезахисні окуляри Opposite TM 507S 05 і Ray-Ban 4222-61693R.  Круглі сонцезахисні окуляри в ретро-стилі можна вибрати в оптичній колекції Hally & Son.  Якщо Вам до душі екстравагантні форми - ідеально-круглі великі сонцезахисні окуляри Miu Miu зі немов під лінійку обрізаним низом стануть вашою ідеальною парою.  Кругла відповідь в колекції від Marc by Marc Jacobs - модель 476 / S D2859E5.  Абсолютно нова колекція окулярів німецького бренду Ic!Berlin багата на круглі форми, наприклад, легкі сонцезахисні окуляри Blanca з тонкої сталі і з плоскими лінзами припадуть до смаку справжнім трендсеттерам.  Розкішні сонцезахисні окуляри округлої форми з 18-каратним золотим покриттям є в колекції Baldinini.

Продовжувати цей список можна бескінечно довго.  Одним словом, круглі окуляри це справжній must-have для всіх творчих осіб і модників.  Якщо Ви в пошуку круглих окулярів, запрошуємо в «Дм оптики» - ми знаємо, чим вас здивувати у цьому сезоні.

 

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені