baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Куди звертатися за послугами офтальмолога

post

Кожен з нас відчуває втому очей, яка відразу ж позначається на якості зору. Це може бути тимчасово і чіткість зору повернеться відразу після відпочинку, сну або розминки для очей. Але якщо ви відчуваєте, що зір стає все менш чітким і відпочинок вже не допомагає, саме час скористатися послугами офтальмолога.

Звернутися до лікаря-офтальмолога варто і тоді, коли ви почали погано розрізняти дрібні предмети і текст. Як правило, це відбувається після 40 років. Хоча в наш час, статистика говорить, що вже після 35 років, якщо багато роботи на близькій відстані, зір погіршується. Відтягувати перевірку зору і придбання окулярів не варто. Це призведе до ускладнень при підборі рецепта, а період без окулярів, доставить тільки дискомфорт.

Коли рішення звернеться до лікаря-офтальмолога прийнято, багато хто задається питанням: звернутися в поліклініку або оптику? Наша відповідь однозначна – в оптику, в «Дом оптики».

І ось чому:

У кожному салоні «Дом оптики» в кабінеті лікаря-офтальмолога встановлено спеціальне, сучасне обладнання:

  • Авторефрактокератометр - для об'єктивного дослідження рефракції ока, також він показує міжцентрову відстань і кривизну рогівки
  • Щілинна лампа – прилад, який допомагає проводити аналіз всіх видимих частин ока
  • Автоматичний проектор знаків – сучасна заміна табличок з буквами, в які додані більш точні тести і тести для перевірки зору у дітей
  • Пупіллометр – для перевірки точної, монокулярної, міжцентрової відстані
  • Діоптриметр – для перевірки сили окуляр, до яких звик пацієнт. Це полегшить звикання до нових, якщо рецепт змінився

У салонах «Дом оптики» розміщені спеціальні прилади від світових лідерів оптики Carl ZEISS і HOYA. Це обладнання дозволяє більш точно сфокусувати оптичні лінзи в оправі, що додає комфорт при носінні окулярів.

Лікарі-офтальмологи «Дом оптики» не ставлять діагноз і не призначають лікування при катаракті, глаукомі або інших очних захворюваннях, це не наш профіль. Ми займаємося якісним підбором і виготовленням окулярів. Однак, порадити хорошу клініку, якщо потрібно повне обстеження, в нашій мережі можуть.

У салонах «Дом оптики», які розташовані в Харкові, Києві, Дніпрі та Черкасах, Ви отримаєте весь спектр офтальмологічних послуг з корекції зору. Послуги офтальмолога платні, але наші лікарі дають гарантію на свій рецепт і ваш комфорт в готових окулярах. Також, вам не доведеться стояти в черзі, а записатися на прийом до лікаря можна прямо на нашому сайті. Потрібно натиснути на Запис до лікаря і заповнити анкету. Відповіді з приводу вартості послуг офтальмолога або будь-які інші питання, можна отримає за телефоном 067-977-60-59.

Дбайте про себе і свій зір разом з «Дом оптики». Будьте здорові.

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені